הגעתי אמש (יום רביעי) לאירוע ההשקה של חברת "הרבלייף", העוסקת בתחום הבריאות וסגנון חיים. האירוע התקיים במסעדת "השולחן" ברחוב רוטשילד בתל אביב. בכניסתי למקום, קיבלו את פניי מספר נשים אשר הציגו את המוצר אותו השיקו: אבקת שייק חלבון בטעמים, המשמשת כתחליף לארוחת הבוקר, ובעלת אלמנטים תזונתיים הגורמים לשובע. כמובן שכיבדו אותנו בטעימות המשקה וכן, בטעימות של חטיף האנרגיה שלהם, הדומה בערכיו התזונתיים למשקה ואף הוא נותן תחושת שובע.
בתחילת האירוע, התיישבתי סביב השולחן יחד עם יתר המוזמנים למקום. לאחר מכן, התזונאית הקלינית של החברה הרצתה לנו על ארוחת הבוקר וצריכתה היומיומית וכן, דאגה להסביר את חשיבותה של ארוחת הבוקר כארוחה החשובה ביותר, מהי השפעתה וכמו גם, מהן תוצאותיה (דבר אשר מלמדים אותנו מקטנות, אך מרביתנו לא מיישמים זאת דרך קבע, בשל חוסר זמן וחוסר בתחושת רעב בבוקר).
בנוסף, היא דיברה על הסוגים השונים של ארוחות בוקר ואילו אבות מזון מומלץ לצרוך יותר ואילו ופחות. בתום ההרצאה הוגשה לנו ארוחת בוקר או יותר נכון, בופה עשיר מכל טוב ובו היו: סלטים, גבינות מגוונות וטעימות, דגים, ביצים, שקשוקה ומגוון לחמים. לסיום, קינחתי עם אספרסו קצר ובצאתי מהמקום קיבלתי שי של אבקת החלבון עם שייקר לניסיון. חשוב לי לציין, שהארוחה הייתה טעימה ומשביעה ביותר, ההרצאה הייתה מעניינת ועניינית ואף גרמה לי לייחס לארוחת הבוקר חשיבות גבוהה יותר. בסך הכל- נהניתי מאד ופתחתי את היום על בטן מלאה וחיוך על הפנים.
מחיר מומלץ לצרכן: 195.2 ? ל-550 גרם (21 מנות משקה) ושיטת המכירה של הרבלייף נשארה כשהיתה ולא ניתן להשיג את המוצרים בשוק החופשי אלא לרכוש דרך טלפון: 9431155-03 ובמייל:israeldr@Herbalife.com