גבינות, פסטות, פיצות, סלטים, קינוחים…
יש מאכל שאין בו גבינה במסעדה איטלקית?
אני בספק!
אני מאמינה שאין כמו מראה עיניים, ולכבוד החג שתיכף מגיע אלינו, קבלו את מתכון הפיצה שלנו – כמה טעים כשהפיצה יוצאת מהתנור…הניחוח משגע…כל הבית נהיה רעב ואצלנו במסעדה הניחוחות מטריפים, כי אם עוד לא ביקרתם אז דעו שאצלנו המטבח פתוח אל מקום מושבם של הסועדים….ריח הפיצה נישא באוויר.
אז פנקו גם אתם את המשפחה שלכם בפיצה איטלקית איכותית.
ועוד משהו קטן…שלחו אלי את תמונות הפיצות ואפרסם אותן בבלוג הבא שלי 🙂 🙂
הבצק
מתכון לבצק –
1 ק"ג קמח
600 CC מים פושרים
כף וחצי מלח
שתי כפות סוכר
שמן זית
תהליך הכנת הבצק –
מערבבים את כל המצרכים יחד עד שמתקבלת עיסה נוחה וגמישה.
מורחים במעט שמן זית ונותנים לבצק 40 דקות לנוח.
מחלקים לעיגולים ומרדדים לעובי האהוב עליכם.
הרוטב
מצרכים לרוטב-
בצל ושום קצוצים
אורגנו ובזיליקום
עגבניות חתוכות
רסק עגבניות
שמן זית
מעט חומץ
מלח
הכנת הרוטב –
מטגנים יחד את הבצל והשום, לאחר מכן מוסיפים את האורגנו והבזיליקום.
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות החתוכות ורסק עגבניות, מטבלים במלח.
מוסיפים עוג נגיעה של שמן זית ומעט חומץ.
מקררים את הרוטב.
מוסיפים את התוספות שאתם אוהבים 🙂
בתאבון