אף פעם לא הייתי טיפוס של בוקר. לא אוהבת להתעורר מוקדם ולא בעניין של ארוחת בוקר. אלא אם כן הולכים אחריה לבריכה. חח. אבל מאז הקטנטנות אין בוקר שאני קמה אחרי 6 רחמנא ליצלן. וארוחת בוקר היא פינוק של יום שבת, אולי, אם אני מואילה להכין גם לעצמי משהו. ושלא תבינו לא נכון, כל בוקר אני עומדת ועושה לגדולה ארוחת בוקר קונטיננטלית כולל הכל כלול, ולעצמי מסתפקת בקפה. שמישהי תעשה לי נו נו נו .
אז הוזמנתי להשקת משקה החלבונים החדש של הרבלייף (כן, הם עוד חיים וקיימים) בטעם קרם עוגיות שמציג עצמו כתחליף לארוחת בוקר בדקה. האירוע היה מלווה בארוחת בוקר אמיתית ולשמחתי גם שתיים מחברותיי נכחו בה, אז מי אני שאגיד לא ?
משקה חלבונים מתקשר אצלי למשקאות אבקה כאלה שספורטאים שותים אחרי האימון כדי לפתח מסת שריר. תחליף לארוחה? אולי הצלחתי להשתכנע כי כבר שנה וחצי שאבקה בשם מטרנה הוכיחה עצמה כארוחה לזאטוטים. אז למה לא לגדולים? ולמה כן בעצם? כי למי יש זמן לארוחת בוקר
במהלך ההשקה קיבלנו הרצאה מרתקת על חשיבות הארוחה הזאת שרובנו מדלגים עליה כך או אחרת. אז חוץ מזה שארוחת הבוקר הינה הארוחה אשר שוברת את צום הלילה Break fast, מגבירה את חילוף החומרים ותורמת לאנרגיה וערנות במהלך היום, מסתבר שהיא גם עוזרת בירידה ושמירה על משקל תקין. מחקרים הוכחו שאנשים שאכלו את אותה כמות קלוריות במהלך היום והקפידו על ארוחת בוקר ירדו במשקל יותר מאלה שאכלו בדיוק אותו דבר רק בשעות שונות של היום.
ליטל, שלאחרונה עברה לתפריט טבעוני, שאלה אם ניתן להכין את השייק עם מים או חלב סויה, והתשובה היא כן, אלא שלמרות שהמשקה ברובו מבוסס על חלבוני סויה הוא מכיל גם אבקת חלב. חבל. ענבל, שלא פוסלת בכלל את הרעיון של שייק במקום ארוחת בוקר (היא אמא לארבעה! אפשר להבין) גרמה לי להשתכנע שאולי גם אני יכולה.
חוץ ממשקה החלבונים החברה השיקה גם חטיפי אנרגיה שהם על אותו עיקרון. עם זה דווקא יותר קל להסתדר אני חושבת. חטיפי אנרגיה הפכו למצרך מוכר ונגיש בשנים האחרונות. ולעיתים הם נשנוש מצוין שסותם את הרעב. אני עדיין תוהה אם אפשר להתרגל גם לרעיון של אבקה במקום ארוחה. ואני הבשלנית שאוהבת לקצוץ ירקות ולהכניס אהבה בסירים קצת מתקשה עם זה.
פה כבר נכנסות לי סצנות לראש מ"חזרה לעתיד" כי אני אחת כזאת שחיה בסרט, אז אני לא אשתף אתכם! ואעצור את זה כאן! חחחחח
בכל מקרה, טעים זה כן. ובאמת פשוט להכנה. זול זה לא. מחיר מומלץ לצרכן: 195.2 ? ל-550 גרם (21 מנות משקה) ושיטת המכירה של הרבלייף נשארה כשהיתה ולא ניתן להשיג את המוצרים בשוק החופשי אלא לרכוש דרך טלפון: 9431155-03 ובמייל: israeldr@Herbalife.com