פשטידת ברוקולי עם יוגורט וגבינה מנצ'יגו של משק יעקבס

פשטידת ברוקולי וגבינות לשבועות- 

 

 

 

חומרים:

 

שקית שלמה של פרחי ברוקולי,2 תפוחי אדמה,2 ביצים, 80 גרם גבינה צהובה מנצ'יגו מגורדת, 1/2 כוס יוגורט כבשים,5 כפות גבינה לבנה 5%, 2 כפות קמח,מלח ופלפל שחור לפי הטעם. 

 

 

אופן ההכנה: לבשל את הברוקולי עד לריכוכו, לגרד בקערה את הגבינץ, לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף גבינה לבנה,יוגורט ביצים, תבלינים, לערבב הכל. לקחת תבנית קרמיקה אליפטית שעמידה בחום התנור,לחמם התנור ל-200 מעלות. לאפות כ- 50 דקות. עד שמזהיב.

 

 

 

ניתן להחליף את הברוקולי בכרובית, להוסיף קישואים, בטטות במקום תפוח האדמה, גבינות אחרות במידה ואוהבים. אינסוף אפשרויות לגיוון וטעמים.


 

 

 בתיאבון וחג ביכורים נהדר וחגיגי שיהיה לכולנו. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה