סלט חצילים ביתי ופיקנטי

אחר הצהריים טובים,

 

 

טבעי הדבר שנרצה לחדש ולפנק את בני הבית כל הזמן בדברים חדשים ומפתיעים ממטבח הבית, נכון שיש את המאכלים המסורתיים לכל משפחה ומשפחה ואת ההרגלים שלה. ויש לפעמים מרכיבים קבועים שנמצאים קבע בבית אבל תמיד רוצים לחדש ולהמציא איתם מטעמים חדשים.

הפעם היה זה חציל בלאדי שקרץ לרפי מסלסלת הירקות שמנמן וסגלגל.

ובכן, צריך לשרוף אותו על הגז ובינתיים הריח הטוב מתפשט בכל הבית.

בינתיים לקצוץ מעט נענע, פטרוזוליה ושמיר, להוסיף קוביית שום כתוש או שן , מיץ טרי סחוט מחצי לימון וקורטוב מלח.

כשהחצילים מוכנים, להסיר את הקליפה ולקצוץ היטב עם מזלג, ממש למעוך את בשר החצילים. להוסיף 3 כפות מיונז משמן זית 5%, לערבב עם החצילים היטב. זהו, לקרר.

אנחנו הכנו צנימים מלחם טוב. והגשנו למנה ראשונה בארוחת ששי.

 

אומרים שאוכל מנחם , הוא אכן עושה את זה, אבל בעתות של מלחמה, מתח ודאגה זה משפיע לזמן קצר שזה גם לוקסוס בימים אלה.

אני מאחלת לכולנו שיהיה כבר שקט ונוכל לגדל את ילדינו לעידן של שלווה והתעסקות בדברים חיוביים, שיהיו הרבה חיוכים ונצבור כולנו חוויות טובות ושכל החיילים יחזרו הביתה בשלום למשפחותיהם במהרה.

תגובות (0)
הוסף תגובה