קרביץ – ציוד לבית הספר

צהרים שקטים לכולנו,

 

 

 

 

קרביץ זה שם של מותג ותיק וענק שקיים כבר משנת 1925 והוקם על-ידי משפחת קרביץ.

לא יודעת מה איתכן/ם אבל לי זה עושה משהו כשאני קונה מוצר מבית טוב, עם שם, אוהבת להשקיע קצת יותר ולדעת שקניתי מוצר בטיחותי, טוב ואיכותי. וכשאני רוכשת לבתי מוצרים לבית הספר מאותה חברה שהוריי קנו לי גם את מוצרי בית הספר כמו; כלי הכתיבה, ילקוט ועוד ועוד ,אני יודעת שיש על מי לסמוך. המוצרים הם איכותיים, העפרונות לא נשברים בנקל, המחדדים עובדים כמו שצריך, הילקוט מחזיק מעמד ומשרת את מטרתו נאמנה, הטושים מחזיקים מעמד, הקלמר מכיל בצורה נאותה את כל מה שבתי מכניסה לתוכו.

דבר נוסף שקרביץ מקפידים עליו, זהו מיחזור והדאגה לשמירה על כדור הארץ ואצלי זהו אחד מהדברים החשובים שמנחים אותי בחיים והמוטו שלי, כל דבר למחזר, כמעט!

המחברות ממוחזרות ושאפו לקרביץ על כך!

הקלות בה ניתן לרכוש את המוצרים בקרביץ והנוחות זה על שום 80 הסניפים המפוזרים בכל הארץ, לא פחות!

כל המוצרים עברו את הבדיקות וקיבלו תו תקן ישראלי כחול לבן וקפדני למשעי.

בקרביץ אפשר להשיג הכל מכל; ילקוטים, תיקים, קלמרים, עפרונות, מחדדים, מחקים, מחשבונים וגם ריהוט כמו שולחנות כתיבה איכותיים, ציוד היקפי למחשב, מדפסות ואף מחשבים ולמעשה מוצריה של קרביץ מותאמים מגיל הגן ,בתי הספר, סטודנטים ובכלל לכל בית בישראל.

מי מאיתנו לא גדל על קרביץ. הם כל כך ותיקים, הם נמצאים בכל מקום וניתן להשיג אצלם מגוון עצום של מוצרים.

בתחום התיקים למשל, יש לא פחות מ- 40 מותגים החל מ- 25 ש"ח. גם מי שאוהב את הלו קיטי, או אדידס, פול פרנק המותג הכי אהוב על בתי, (תיק של פול פרנק נמכר כעת בקרביץ במחיר מבצע מדהים – 139 ש"ח במקום 199 ש"ח -מותג צעיר לבני נוער עם ראש מיוחד, הכל צבעוני, ולמי שמעדיף אורטופדי גם זאת יוכל להשיג בקרביץ – ילקוט של קל גב, כשהכול מעוצב כמובן ולקטנים שלנו, יש טרולי עם גלגלים ומוט לאחוז שזה שיא הפרקטיות.

לידיעתכן/ם כשתיק נקרע או לא תקין, אפשר להחליף בקרביץ ומקבלים תיק חלופי, לא נראה לי שזה קיים במקום אחר.

ניתן לקנות גם תיקים עם הגנה ממים/גשם ואפשר לראות לפי הרוכסן במידה ויש לו כיסוי אזי- הילקוט עמיד למים.

בלעדי בקרביץ – תיק אורטופדי של נייקי הכל כך פופולרי מגיע ב- 3 צבעים ומחירו 199 ש"ח – משתלם לכל הדעות.

נייקי הוא אחד מהספקים הגדולים של קרביץ. 

קל-גב למשל, הלכו צעד אחד קדימה ויצאו מהקופסה- יצרו תא תרמי לאוכל- שומר על קור/חום והוא תא מיוחד לאוכל,שתייה. קל גב פשוט לא מפסיקים לחדש ואת הכל ניתן להשיג בקרביץ.

לתיקים/ילקוטים בקרביץ יש 3 שנות אחריות להבדיל ממותגים אחרים בהם יש רק שנה אחריות על ילקוט.

דגם אחר בלעדי בקרביץ – תיק של יספק (פרחוני) שתפס תאוצה של פופולריות בכל אירופה , הוא עשוי מבד קורדובה שהוא הבד הכי טוב בעולם והוא נפתח 100% פתיחה – פשוט פרקטי וניתן להכניס קלסרים לילקוט ונוסף לכל, שימו לב- מקבלים אוזניות מתנה ששווין 100 ש"ח.


מחיר היומנים בקרביץ מתחיל ב- 10 ש"ח. כך שניתן לבנות סל מוצרים לבית הספר ולא במחיר גבוה, אפשר לעמוד בזה.

ואיזה כיף לבחור עפרונות מחקים ומחדדים מתוך מגוון כזה עצום.

טושי מכחול לדוגמא עם ראש רך לכתיבה מאוד ענוגה ונוחה שמרגיש כמו ציור עם מכחול עולים סך הכל- 8 ש"ח.

קלמר מקסים עם שני תאים עולה רק 14.90.

מחברת ספירלה בחידוש מהמם- הספירלה עשויה מפלסטיק, אז אפשר לקפל, לקמט .אהבתי את החידוש האיכותי.

מרקרים מקסימים שבתי כבר התאהבה בהם- הם שקופים והראש שלהם עשוי משעווה. כזה כיף ל"הדגיש" בהם- תענוג צרוף לפי דברי המתבגרת ורק 9.90 לאריזת מבצע של 9.90 ש"ח.


 

 

 

 

תוכלו להכנס לאתר בקישור שאצרף לכם ולהתרשם בכיף.

 

 

 

sohayon@knesset.gov.il

תגובות (0)
הוסף תגובה