מאפה מלווח וגבינות

 

 

הקיץ מאפשר לנו לגוון בזמנים במיקומן של הארוחות. לאכול בגינה עם חברים, בחוף הים, בברכה או בטבע. את הסלטים, המאפים השתיה והפירות אנו משתדלים להכין בעיקר ברגע האחרון כדי שיהיו חמים, טריים וידרשו מינומום התעסקות במקום המפגש.

הילדים שלי  אוהבים מאד ג'חנון ומלווח. טעמו של המלווח משובח יותר מטעמו של בצק עלים רגיל ולכן אני נוהגת להשתמש בו כקלתית משובחת למאפים מלוחים.

 

השבוע קבלתי את שלישית המוצרים במסגרת קהילת המשפיעים של שופרסל : מלווח קפוא, ג'חנוח קפוא וג'חנון אפוי הכנתי לארוחת הערב מאפה גבינות יצירתי שהוגש לצד סלטים וגבינות והיה ארוחת ערב מושלמת. את הגחנון בקשו הצעירים לשמור לשבת עם ביצים ורסק עגבניות שיכנס לצידנית ויגיע איתם לחוף הים. הבטחתי לפנק…

 

 

למאפה הגבינות

שטחתי בתחתית תבנית האפיה מלווח קפוא. מניחים וממתינים 2-3 דקות ואז

למתוח אותו באצבעות לפי גודל התבנית.

 


 

 

 התחלתי להוסיף את החומרים.

בשלב ראשון פרוסות דקות של תפוח אדמה מבושל.

 

 

 

 פיזרתי גרעיני תירס (לא חובה)

תיבלתי בפלפל שחור גרוס. 

 

הוספתי רצועות קטנות של גבינה בולגרית

ומעליהם פרוסות של תפוח אדמה רכים מבושלים.



 

הכנסתי לתנור על 200 מעלות למשך מחצית השעה לערך

על חום 170 מעלות.


 

 

הוצאתי מהתנור והוספתי גבינה מגורדת וכדורי מוצרולה .

החזרתי לתנור לשלש דקות על חום גבוה להתכת הגבינות

 

.

 

הסלטים כבר חיכו על השולחן. 

 

 

 

בתאבון

 

 

 

תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .

בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי 

בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה – 0506489787 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה