שטראוס השיקה לאחרונה סדרת סלטים – טעמי השוק. סידרה מרעננת של סלט קינואה. סלט עדשים וסלט קטניות פקנטי. ואני זכיתי לטעום ולהתנסות בזכות – LEADERS
שלושה הסלטים משתלבים נהדר עם סלטי ירקות שונים ומהווים ארוחת טאפסים מושלמת. בארוחת הצהרים/ערב במהלך ימות השבוע או בליל שישי כאשר שולחן המשפחה עמוס בשפע כל טוב ובהיצע מגוון של תבשילים, סלטים טריים ומבושלים מומלץ להגיש אותם במנות קטנות ולשדרג בהן את שולחן הארוחה.
בקשתי מבעלי לטעום את הסלטים. את סלט הקינואה הוא אהב כמנה ראשונה. לסלט העדשים הוא החליט להוסיף ביצה קשה כי זה מזכיר לו סלט יוני-תורכי בשם פיאס ואת סלט הקיטניות הפיקנטי הוא שכח להפסיק לאכול…
מה בסלטים?
בסלט הקינואה: קינואה ועדשים שחורות. פטרוזיליה, רצועות דקיקות של גזר וגרידת לימון.
בסלט העדשים: עדשים שחורות, טבעות גזר ובצלצלים מקורמלים.
בסלט הקיטניות הפיקנטי: שעועית אדומה, לבנה, גרגרי חומוס, בצל, פטרוזליה וחריפות מפלפל ירוק.
הצעת הגשה:
לערוך שולחן לארוחת טפסים כיד הדימיון הטובה: פיתות, זיתים שחורים וירוקים, פרוסות ביצים קשות, סלט ערבי, סלט כרוב, סלט טעמי השוק של אחלה-סלט עדשים, סלט קינואה, סלט קיטניות וסלטי חומוס וטחינה.
אני ממליצה להגיש את סלט העדשים קר ורענן על גבי מנת אורז חמה. השילוב משדרג את המנה והופך אותה בריאה ומזינה עוד יותר.
את סלט הקיטניות הפיקנטי טעים לאכול עם ביצים קשות וחלה טריה. ואת סלט הקינואה עם רצועות חזה עוף מוקפץ במעט מאד שמן זית ובתוספת נבטים.
ויש גם טיפ:
קופסאות האוכל שאנו יוצאים איתן לעבודה כבר מזמן אינן הקופסאות "הרגילות" שמאבדות את טעמו של המזון שנכנס אליהן טרי. במשרד, בים או בלימודים תמיד מומלץ לארוז את ארוחת הצהריים בצורה אסטטית שתשמור את טעמי הארוחה עד להפסקת הצהרים. האיחסונית החדשה מבית SISTEMA מתוצרת ניו זילנד- ידידותית לסביבה וללא BPA האיחסונית מחולקת לשלושה תאים מצורפים לה מזלג וסכין קשיחים ורוטביה לסלט. כל שצריך לעשות הוא לפתוח להוסיף את הרוטב לסלט ולהינות ממנה טריה לפי טעמנו.
אחלה טעם מתחיל בשדה רוצים לקבל הוכחה? כנסו לכאן
בתאבון
תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי
בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה – 0506489787