החומרים:
200 גרם שוקולד לבן
…………………………………………….
60 מ"ל (¼ כוס) שמנת מתוקה
…………………………………………….
¼ כפית תמצית וניל
…………………………………………….
½ כפית תמצית ורדים
…………………………………………….
40 גרם פיסטוקים קצוצים
…………………………………………….
אופן ההכנה:
קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה חסינת אש. מוסיפים לקערה שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, או בבן-מארי. מערבבים היטב עד שכל התערובת נמסה והומוגנית. מוסיפים וניל ותמצית ורדים ומערבבים היטב. מצננים את התערובת במשך כ-5 שעות במקרר.
בעזרת כפית מוציאים כדורים קטנים מהתערובת הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים אחידים. טובלים את הכדורים בפיסטוקים קצוצים ומגלגלים עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
שומרים את הטראפלס במקרר, בקופסה אטומה עד שבוע. או מקפיאים עד 3 שבועות.
{רוצים לגוון קצת בטעמים? גלגלו את הטראפלס המוכנים באגוזי פקאן או בוטנים קצוצים ותקבלו ממתק בטעם חדש בכל פעם.}