להכין אוכל באהבה זה הרבה יותר קל, טעים ושמח מאשר להכין אוכל כי צריך. אתמול לפנות ערב בהחלטה של רגע התחשק לי לפנק את הבן שעובד סביב השעון ושב בשעות לא שעות, רעב אך מאושר. (כן יש כאלו שמאושרים במקום העבודה…) בעודי מכינה את הבצק להתפחה וממשיכה להכין את הרוטב והתוספות, חשבתי לעצמי: כמה נהדר יהיה שהפיצה לא תצטרך לחכות לו ומוטב שיגיע כאשר היא תהיה מוכנה לאפייה.
הכנתי בצק
2.5 כוסות קמח
כפית מלח
כפית סוכר
כף שמרים יבשים
כוס מים פושרים שליש כוס שמן זית
תבלין מעורב לפיצה
לשתי בצק, כיסיתי להתפחה.
לרוטב
200 גרם רסק עגבניות
מעט מים לדילול
אורגנו
כפית אבקת מרק.
תוספות
רצועות בצל
טבעות זיתים
נקניק פפרוני
גבינה צהובה מגוררת
אפשר גם מעט בולגרית.
הבצק תפח מהר.
פתחתי אותו בסיוע מערוך על גבי ניר אפיה והעברתי לתבנית הפיצה הגדולה.
מרחתי את הרוטב על גבי הבצק.
הוספתי את כל התוספות ופוררתי כמות נדיבה של גבינה צהובה.
ברגע שסיימתי לפורר את הגבינה והתחלתי לאסוף את הכלים לכיור. נפתחה הדלת והבן שלי נכנס. מה שנותר הוא לחמם את התנור ולראות את החיוך והאהבה ששררה בבית בערב יום חול אחד…
את סעודת הפיצה עשינו מול הפרק היומי של השופטת ג'ודי. האישה המיוחדת שחוכמת החיים והמקצועיות שלה הם מושא לערצה. שנה טובה.
ריקי ברוך
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי
0506489787