מאפינס מעדן חלב ושוקולד צ'יפס.

אתם לא מוכנים? האורחים בדרך? בא לכם לפנק או להתפנק על משהו מתוק עם קפה או גלידה. 5 דקות עבודה והכל כבר בתנור… לכו על זה אצלי זה נחטף.

 

 

המרכיבים

2.5 כוסות קמח תופח

1 כפית מלח

מעט אגוז מוסקט

2 ביצים בטמפרטורת החדר

3/4 כוס סוכר

2 מעדני וניל בכמות של 124 מ"ל (אני השתמשתי במעדני מו של טרה)

3/4 כוס מים מהברז

כפית תמצית וניל מעולה

שקית שוקולד צ'יפס

לקישוט ? רצועות שקדים ומעט שוקולד צ'יפס.

 

 

 

אופן ההכנה

הכנת המאפינס: מחממים תנור ל 220 מעלות, מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים.

בקערה גדולה מערבבים את הקמח, מלח, אגוז מוסקט.

בקערת המקסר מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים לערבל.

מוסיפים את תמצית הוניל והמעדנים ומיד גם את המים. ממשיכים לערבל לעיסה במהירות בינונית.

מוסיפים את תערובת היבשים ולבסוף את השוקולד ציפס ומערבבים. התערובת מעט סמיכה וזה בסדר.

ממלאים בעזרת מצקת משומנת בתרסיס שמן את השקעים עד הסוף, מפזרים מעל את שבבי השקדים ומעברים לאפיה.

אופים 5 דקות בחום גבוה של 220 מעלות, מורידים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים 15-20   דקות עד שהמאפינס מקבלים צבע זהוב.

מוציאים מהתנור, ומעבירים לצינון על רשת.

הכמות מספיקה ל 24 מאפינס או ל12 מאפינס ועוגת אינגליש קייק בתבנית מאורכת. 

 

 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך

  בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי

 0506489787 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה