מאפינס נקודות

אז… אם לא הספקתם לטעום את מאפינס מעדן הוניל שנחטף אצלנו תוך שעות אתם מוזמנים לקפה עם גירסת השוקולד ההפוכה בנטיפי שוקולד צ'יפס וניל. 

 

 

המרכיבים:

חצי כוס קקאו

כוס וחצי קמח תופח

2 ביצים 

כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי כוב שמן

3/4 כוס מים חמימים

רבע כפית סודה לשתיה

שקית שוקולד צי'פס לבן 

 

 

ההכנה

חממתי תנור ל 200 מעלות.

הכנסתי לקערת המקסר את כל החומרים היבשים למעט השוקולד צ'יפס. בקערה נפרדת טרפתי את החומרים הרטובים.

הפעלתי את המקסר והעברתי את תכולת החומרים הרטובים בפעם אחת.

ערבלתי עד שהפכו עיסה אחידה.

 

 

 

עצרתי את המקסר הוספתי את מרבית השוקולד צ'יפס הלבן והותרתי 50 גרם לערך לפיזור מעל.

הכנסתי לתבנית שקעים 12 עטרות ניר והעברתי לכל אחד מהשקעים כמות מהעיסה. פיזרתי מעל שוקולד ציפס לבן והכנסתי לתנור.

 

 

 

את חלקה השני של העיסה הכנסתי לתבנית אינגליש קייק ששמנתי עם מעט ספרי שמן וזריתי מעל את יתרת השוקולד הלבן. 

אחרי 5 דקות אפייה הנמכתי את חום התנור ל 170 מעלות. המאפינס היו מוכנים אחרי 20 דקות ותבנית העוגה אחרי מחצית השעה.

 

 

 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

ריקי ברוך

  בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי

 0506489787 

 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה