לביבות כרובית

אני מאד אוהבת כרובית ויכולה לאכול אותה כמות שהיא במעט מלח במידה שאני מצליחה להתאפק שתתקרר מעט אחרי החליטה והסינון מהמים הרותחים. 

את מתכון הלביבות הזה אלתרתי הבקר כשהתלבטתי האם לטגן את הכרובית ממש כמו שניצל או "להחביא" אותה בלביבות כדי שגם הבת שלי תסכים לאכול.

בסופו של דבר המרתי על האופציה השנייה שלשמחתי קצרה הצלחה גדולה בקרב צעירי הבית שהתגודדו סביבי בשלב הטיגונים וכמעט ששדדו אותן מהמחבט.

 

קבלו את הגרסה הקצרה והמהירה של מתכון הכרובית הזה שעשה אותי לאמא מחייכת… 

 

 

 

 

המרכיבים וההכנה:

כרובית מרוככת לאחרבישול קצר במים ומלח.

שני תפוחי אדמה קטנים שהתבשלו בקליפתם.

העברתי לתוך המכשיר המופלא ששינה את חיי במטבח המאסטר סלייסר וקצצתי . (הותרתי גבישים במכוון)

העברתי לקערה רחבה והוספתי בצל בינוני לאחר שהזהבתי אותו במעט שמן זית ואבקת שום.

 

תיבלתי במעט מלח, פלפל גרוס. 

הוספתי ביצה וכף גדושה קמח מלא.

ערבבתי יחד והכנסתי למקרר כדי שהטעמים יתאחדו והעיסה תהיה נוחה יותר ליצירת הלביבות טרם הטיגון.

 

 

שעה לפני האחרוחהיצרתי לביבות עטפתי במעט מאד קמח לבן וטיגנתי במחבט רחבה.

 

 

בתאבון. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך

  בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי

 0506489787 

תגובות (0)
הוסף תגובה