בוקר מעולה,
ידוע שלחם הוא מזונו הבסיסי של בני האדם מימי קדם ועד היום האנשים שיכללו ושידרגו את הלחם, לחם שאור, לחם מחמצת, לחם צר, לחם וחריץ גבינה למסע ארוך עם נאד של מים ועד לימינו אנו בהם אני עומדת משתוממת מול עשרות ויותר סוגי הלחם, על כל התוספות, הסוגים והגדלים ולפעמים לא צריך יותר מחלה אחת טובה ומשובחה ליד האוכל ואני מסודרת.
בדרך כלל אנו בבית אופים ומכינים, לחם מקמח מלא, שיפון ועם תוספת גרעינים ואגוזים שונים, אבל הפעם התפנקנו בחלת ענק יפה וטעימה ממאפיית הצבי.
הטעם שמיימי, מתקתק משהו, המרקם מושלם כמו שחלה צריכה לבוא, החלה רכה וטובה- אתן לה ציון 10.
הגשנו אותה ככה כמות שהיא בתוספת עינוג לדג על רטביו.
עשינו ממנה ברוסקטות עם עיגולי קבנוס, עגבניות שרי, קוביות חציל ועשבי תיבול- מושלם. וגם בין לבין חטפנו ביס פה וביס שם- לא יכולנו לעמוד בפיתוי ומותר לפעמים להתפרע ולהתפנק.
מה שמאוד הפליא אותי שהחלה מבריקה מאוד למרות ועל אף שלא עברה הברשה של ביצה מעל, כמו שעושים בדרך כלל כדי לקבל את האפקט המבריק.
החלה יפיפייה.
ואספר לכן/ם כאן בקצרה שרשת מאפיות הצבי הוקמה לפני למלעה מ- 20 שנה ומונה 8 סניפים. החלות של מאפיית הצבי הן מיוחדות במינן ומבריקות ללא הברשה של ביצים.
אז אם ברצונכם לעשות את השבת כמו שצריך כהלכתה; עשו לעצמכן/ם טובה ורוצו לקנות חלות מיוחדות לסעודת ערב שבת – במאפיית הצבי.
מר צבי כהן מבני ברק הוא הבעלים של מאפיית הצבי.
ואפשר להזמין חלות בהזמנה מיוחדת למטרת שמחות כמו; בר מצווה, חנוכייה-לחג האורים, חלות בצורת מספרים לימי הולדת ועוד ימים טובים, חלה בצורת אשכול ענבים ומפתח לפרנסה טובה. מקסים ממש!!
ולקראת שבת במאפיית הצבי מוסיפים לתנורים את המגוון הכה רחב של חלות השבת שהותפחו בחדר לחות מיוחד ונאפו בתנורי ברזל עתיקים אשר בוודאי מוסיפים גם הם לטעם הכה מיוחד של החלות. (רק לקרוא את השורה הזו עושה לי חשק לבקר במאפייה הכה מיוחדת)
בכל סניף של הרשת ניתן למצוא החל מימי חמישי מגוון של 6 סוגים של חלות ובהזמנה מיוחדת חלות יוצאות דופן בצורת אשכול ענבים, מפתח לפרנסה טובה, לבר מצווה, חלה בצורת חנוכייה, חלות בצורת מספרים ועוד.
אז זו באמת המלצה חמה מכל הלב והנשמה וגם הבטן 🙂
זה הדף של מאפיית הצבי:
http://www.hazvi.co.il/