בבדיקת "המבחן של המדינה" – שהיתה בדיקה עיוורת. קיבלו הנדגמים את החומוס והטחינה בנפרד על צלחות ללא סימני זיהוי המותג והתבקשו לאחר כל טעימה לשטוף את פיהם במים ולהמתין חצי שעה בין טעימה לטעימה. כל המוצרים נקנו עם תאריכי תפוגה דומים, נשמרו בתנאי קירור זהים והוצאו מהמקרר באותה עת, כדי שתוצאות המבחן יהיו מדויקות מבחינה מדעית.
מבין החומוסים, דורג החומוס של מעדני מיקי בניקוד הגבוה ביותר – 9.4 מתוך 10. בסלטי הטחינה, מקבלת הטחינה של מעדני מיקי גם כן את הציון הגבוה ביותר – 9.4.
כאמור, בשני מבחני הטעימה התברר כי החיך הישראלי מעדיף את טעמם של מעדני מיקי על פני יתר סלטי החומוס והטחינה הנמכרים ברשתות השיווק ובחנויות.
כשתגיעו בפעם הבאה לקניות ותתלבטו מי מבין הסלטים המקוררים הוא המשובח ביותר, כדאי שתדעו את זה. מבחן טעימה שערך "המבחן של המדינה" ובחן את טעמם של הישראלים מצא כי החומוס והטחינה של מעדני מיקי הם האהובים ביותר
מחיר חומוס וטחינה של "מעדני מיקי" מומלץ לצרכן: כ- 7.90 ? לאריזת 400 גרם.
התרשמתי ורשמתי
מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשת, בלוגרית.