התקף אקססוריז

פשוט מלכה!
ממתינים לך
: בקולקציה האביבית של המעצבת הבינלאומית הגר סתת תכשיטים בסימן המלוכה.
כמתחייב משם הקולקציה, סתת בחרה העונה ליצור תכשיטים מרשימים, מלאי נוכחות, עם תוספת גלאם וגלורי והרבה אבני סברובסקי. קלוז אפ על הקולקציה מגלה כי היא יצרה הפעם מונרכיה קלאסית, סולידית, מאוד נוכחת אך לא צעקנית.
באוסף המלכותי, טבעות קיסר בשיבוץ אבני קריסטל, או אבני חושן פתוחות (שניתנות להרחבה וכיווץ בהתאמה לכל אצבע) שהן מרהיבות ועוצמתיות, והשילוב של חיתוכי לייזר וכיפופים מדויקים מעניק להן טוויסט של אצילות עכשווית.
גם שרשרת מתאדור, אחת השרשראות הבולטות בקולקציה, מציגה את 'אחדות הניגודים'. היא דעתנית, בולטת ומעוניינת לתפוס את כל הבמה, מנגד יש בה קווים אלגנטיים ונעימים.
צמידי הקוקטייל שבקולקציה כמו: צמיד הקוקטייל בגווני זהב ושחור המשלב שרשרת גורמט מצופה זהב עם שיבוץ אבן סברובסקי ורצועת עור, הזכיר לי את הרגלי הקנייה של פעם- קניה מדויקת של פריט אחד טוב ומרשים שאינו ממצה עצמו בקלות.

 

צילום – יחסי ציבור

 

טבעות החושן של הגר סתת

 

צמיד קוקטייל בגווני זהב ושחור שלהגר סתת

 

 

שרשרת מתאדור הגר סתת

 

הפייבוריט שלי: לא תמיד אפשר לשים במדויק את האצבע ולומר מה גורם לנו להתאהב בתכשיט. אבל במקרה של צמידי החבלים בשילובי זהב ואפור, השילוב הנכון בין נוכחות לאלגנטיות גרם לי להבין שבאביב הזה פרק היד לא יהיה שלם בלעדיו.  

 

צמיד חבלים אפור זהב

 

למי לשדך: השרשראות והצמידים יקפיצו מראה קז'ואלי של חולצת טי שרט לבנה פשוטה ומכנסי ג'ינס. ולמראה ערב ייצוגי ואלגנטי יותר- שילובים של כמה שרשראות, צמידים ונסו גם לענוד יותר מטבעת אחת על אותה אצבע.
ועוד דבר חשוב: חובבות הקניות הדיגיטליות, שיודעות בדיוק לדמיין כיצד הצורות, הצבעים והחיתוכים ישתלבו עליהן, יכולות להתחיל בשופינג אונליין באתר של הגר סתת.
https://www.my-stores.co.il/hagarsatat 

 

מתוך הקולקציה האביבית של הגר סתת צילום – יחסי ציבור

 

הכי מדויקת
ממתינים לך:
בקולקציית הביכורים Sheina של מעצבת התכשיטים לין פרידמן, תכשיטים בקווים גיאומטריים, נקיים ומדויקים. האוסף הנאה משלב אדריכלות עכשווית והשראות מסגנון הארט- דקו  שביניהם עוברת כחוט השני שקיפות מרתקת.
פרידמן היא בוגרת טרייה של מגמת עיצוב אפנה בשנקר, אך עם סיום לימודיה בחרה ליצור תכשיטים.
כמי שעובדת גם כגרפיקאית, העיסוק הנוכחי משקף עבורה מסע מקצועי טבעי המשלב בין עולמות האפנה, הגרפיקה והתכשיטים.
"בפרויקט הגמר עסקתי בפרספקס וחיתוכי לייזר וחשתי חיבור חזק לחומר. בסיום הלימודים, החלטתי לקחת פסק זמן מבדים והתחלתי לצייר סקיצות לשרשראות וכך 'נולדו' התכשיטים הראשונים שיצרתי עבורי", היא מספרת. 
התגובות המפרגנות שקיבלה מהסביבה, הביאו לתובנה שלתכשיטיה יש פוטנציאל מכירתי. "כל הזמן שאלו אותי מאיפה השרשרת ואם אני מעוניינת למכור אותה ואז התחלתי ליצור ליין שלם של צמידים, עגילים וטבעות", היא מספרת.
הקולקציה המתוכשטת של פרידמן עשויה מחלקי פליז מצופים זהב 24 קראט, פלדיום, פלדיום שחור וחלקי פרספקס חתוכים וחרוטים בלייזר. מרכיבים אלו משולבים בעבודת יד עדינה, מדויקת ובגימור מושלם.

 

 

מתוך קולקציית Sheina צילום – גיא נחום לוי

 

מתוך קולקציית Sheina צילום – גיא נחום לוי

 

מתוך קולקציית Sheina צילום – גיא נחום לוי

 

מתוך קולקציית Sheina צילום – גיא נחום לוי

 

הפייבוריט שלי: יש פעמים בהם תהליך קבלת ההחלטות קשה, כמו במקרה הזה .
לפעמים כדי להכריע את הכף, צריך לבחור אינטואיטיבית את התכשיט שחייב לחזור אתך הביתה. זו בדיוק הייתה התחושה כשהתבוננתי בשרשרת המלבנית שבתמונה.
למי לשדך: לחולצה לבנה מכופתרת הפריט הכי על ?זמני, קלאסי ושיקי, כי כשאישוני העין בורקים למראה השרשרת הזו, את חושבת במונחים של איזו חולצה או שמלה תתאים לה ולא ההיפך.

 

 


מתוך קולקציית Sheina  צילום- גיא נחום לוי

 

ועוד דבר חשוב: גם כאן מי שיודעת לקנות אונליין יכולה לקצר הליכים ולרכוש פריטים מהקולקציה בחנות המקוונת ESTY.
https://www.etsy.com/il-en/shop/SheinaJewelry?ref=shop_sugg
אתר: 
www.sheina-studio.com, טל' 054-7604940. 

 

מתוך קולקציית Sheina צילום- גיא נחום לוי

 

 

  

מתוך קולקציית Sheina צילום – גיא נחום לוי

 

על קצה החוטם
ממתינים לך:
משקפי השמש  מקולקציית הקיץ של XRAY המבינים היטב שאת המסגרות הממושקפות שלנו כולל העדשות, אנחנו כבר מתאימים לאופי האירוע. ולחשוב שבעבר הלא רחוק עוד התייחסנו אליהם כאל ציוד הגנתי …
בקולקציית הקיץ, יש לא מעט דגמים שמעניקים לנו סיבה לחבב את קרני השמש היוקדות כמו: מסגרות טרנדיות עם גשר כפול (טרנד הקליפס), עדשות מראה צבעוניות, הרבה משקפי שמש עגולים וגם את טרנד החיות בדמות מסגרות חתוליות המזכירות לנו שהטרנד החייתי הוא כאן כדי להישאר.

 

 

מתוך קולקציית הקיץ של X-RAY צילום – דפי הגי

 

מתוך קולקציית הקיץ של X-RAY צילום-אבי ולדמן

 

 

מתוך קולקציית הקיץ של X-RAY צילום-אבי ולדמן

 

הפייבוריט שלי: כנראה שאני אוהבת לשחות עם הזרם, אזור הנוחות שלי הוא קונפורמיסטיות.
ללא ספק, משקפי השמש המעוגלים בהשראת הסבנטיז עם מסגרת פלסטיק בגוון פסטלי, היו בחירה טבעית מתבקשת.

 

בחירה מתבקשת XRAY

 

למי לשדך: לפריטים קלילים, משוחררים ונוחים כמו: שמלת חוף קצרה, צבעונית ומתנפנפת ועד שמלת כתפיות אוורירית לטיול קצר בפארק הירקון אחר הצהריים.
ועוד דבר חשוב: XRAY  פונה לצעירים וצעירות לא רק בגובה העיניים, אלא גם בגובה הכיס וכמי שיודעת שקהל היעד המובחן שלה לא יסתפק בעונה החמה בזוג משקפיים אחד, היא מציעה זוג נוסף ב-50% הנחה.
אתר www.xray-uv.com
https://www.facebook.com/xrayglasses 

 

מתוך קולקציית X-RAY

 

אחת מתוך 50
ממתינים לך: 
תכשיטים של המותג הספרדי UNO de 50 שעשו סוף סוף עלייה ונותנים את מלוא הכבוד למתכת האצילית- הכסף.
וכיאה לשם המחייב UNO de 50, בתחילת דרכו ייצר המותג מכל פריט עיצובי  50 פריטים בלבד.
היום כמויות הייצור עלו, אך עדיין קל לזהות את החותם האישי והקו האורבני ? תעשייתי המובהק של המותג.
ליבת המותג הם תכשיט כסף, כאשר למתכת זו מתווספים שילובי עורות, חרוזים, אבני סברובסקי, זכוכיות ושאר אבנים טובות. על הרכש הספרדי החדש, אחראים לביא ברוך יזם ומי שבעבר עסק בניהול מותגי אפנה ושותפו אייל אפשטיין יזם היי-טק ואיש שיווק.
בין שלל התכשיטים בולטים במיוחד הצמידים, שחלקם בעיצוב כסוף נקי עם תוספת צבעונית עדינה ובעיקר מונוכרומטית ועד הצמידים התוססים עם תוספות חרוזים צבעונים, חוטים וקשירות בגוונים עליזים.
גם אוסף השרשראות מבטא הלך רוח אורבני-תעשייתי ויש כאן לא מעט שרשראות שהן מאסטר פיס.
חוצמזה, תמצאו כאן גם עגילים, טבעות, מחזיקי מפתחות ועד חגורות ואפילו ליין קטן יחסית של תכשיטים עם ציפוי זהב.

 

uno de 50 קמפיין קיץ 2015 צילום – יחצ חול

 

uno de 50 צמיד צילום – יחסי ציבור חול

 

uno de 50 צמיד צילום – יחסי ציבור חול

 

הפייבוריט שלי: כמי שהתעקשה על טבעות אירוסין ונישואין מכסף- חומר המסמל את מידת החסדללא ספק-  כל מי שחובבת את המתכת האצילית הזו תמצא ב- 'UNO de 50 מכרה זהב. קליק מידי נרשם עם שרשרת הרוכסנים הכסופה, כי יש רוכסנים ששווה להיפגש עמם באמצע החיים ואין צורך להתאמץ בפתיחתם.

 


 

 

למי לשדך: להופעה קז'ואלית מנצחת של מכנס ג'ינס וטי שירט לבנה אובר סייז בטרנד הסטייטמנט שיק, כי לא תמיד צריך לחסוך במילים…ואין כמו משפטים המסבירים שאנחנו לא רק לובשים את הבגדים והאקססוריז שלנו, אלא מנהלים באמצעותם מערכת יחסים עם העולם כולו
ועוד דבר חשוב: אם אתם מאותם טיפוסים שמחפשים ריגושים נוספים על פרק היד, אל תפספסו את אוסף שעוני יד הכסופים עם שילובי עורות.  אולי בזכות השעון הזה, כשישאלו אתכם מה השעה לא תסתכלו יותר בסמארטפון. רחוב עולי ציון 13 שוק הפשפשים ובנקודות מכירה נוספות טל':  03-9103232
http://www.unode50.com/en/int/ 

https://www.facebook.com/market.concept.yoyo32?fref=ts

 

 

נקמת הטרקטור
ממתינים לך:
בקליגולה פרשנויות מקומיות מותאמות לטרנדים המובילים העונה וזה אומר: סנדלים בשילובי שחור לבן, סנדלים בגווני פסטל חיוורים כמו: פודרות לצד סנדלים בגוונים רווים יותר של מנטה, טורקיז ואקווה. גם המראה הטרופי מקבל כאן בולטות עם פרחים גדולים ונועזים ומקומם של הטרנדים החייתים לא נפקד.

 

מתוך קולקציית אביב – קיץ של קליגולה צילום יחסי ציבור

 

 

מתוך קולקציית קליגולה

 

מתוך קולקציית קליגולה

 

הפייבוריט שלי– ביום יום אני נאמנה באופן טוטלי לנוחות. כמי שמתרוצצת ממקום למקום אני אוהבת את הטרנדים שלי פרקטיים ושימושיים. וזה אומר שהעונה אני מצביעה בסוליות הטרקטור שמצאתי בקליגולה. ללא ספק, הן נוחות אש  ובו זמנית מעניקות את מידת הגובה הנדרשת  

 

 

מתוך קולקציית קליגולה צילום – יחסי ציבור

 

למי לשדך: המראה האדג'י של סוליות הטרקטור, מחייב שמלה לבנה וצחה בקו נקי ומינימליסטי. כזו הרחוקה מהגוף ומתבדרת ברוח.
ועוד דבר חשוב: אל תסתפקו הפעם בהצצה חטופה על אותם סנדלים בגוון שחור שמציעה הרשת.
העונה הצבע 'השחור' הפך לפריט בפני עצמו. תמצאו מגוון עצום של דגמים עם שזירות, קליעות, עקבים מגוונים והכל בש-ח-ו-ר.
קליגולה בפייסבוק-
https://www.facebook.com/CaligulaShoes?fref=ts

 

צילום יחסי ציבור


סוחבת לכל מקום  
ממתינים לך: 
תיקי המותג הצרפתי LAMARTHE שמזכירים לך שהקיץ הזה הולך להיות קלאסי במיוחד עם תיקי עור משובחים בקווים נקיים, בגימור מדויק והקפדה על פרטי פרטים כולל תפירה נאה של הבטנה הרגישה שבתיק.כן זו שתמיד נוהגת להיקרע עם חור קטן ולבלוע את מפתחות הבית

 

צילום – RUDI מוצרי עור

 

 

תיקי המותג הצרפתי LAMARTHE

 

הפייבוריט שלי: לאונרדו דה וינצ'י נהג לומר ש"פשטות היא התחכום האולטימטיבי" וכנראה שהתיק הצהוב בתמונה שניחן בגזרה, מאופקת, טובה ומדויקת ללא התחכמויות מיותרות גרמה לי לעוררות החושים.
למי לשדך: את הצהוב הזה אני מצרפת לשמלות שחורות, קלילות וארוכות, לחולצות עם הדפסים צבעונים וגם למראה קז'ואלי של מכנסי ג'ינס בצירוף חולצת טי שירט דקיקה מבד נעים וכיפי, כי התיק הזה יכול לנהל מערכת יחסים מוצלחת עם מגוון פריטי לבוש.
ועוד דבר חשוב: אם אתם מתכננים חופשה קיצית בחו"ל, תמצאו כאן גם 'בית לדרכון' – תיקי צד פאוץ' מעור אמיתי עם ידית נשלפת ותפס לחגורה עם מנעול ומפתח, 2 רוכסנים ותאים.
http://www.rudi.co.il/
להשיג בRUDI מוצרי עור-גלריה למותגי יוקרה מובילים מאירופה. רח' המרד 27, ת"א.
טל': 03-5171115  

 

צילום – RUDI מוצרי עור

 

על פרק היד
ממתינים לך:
הצמידים החדשים והססגוניים SAL Y LIMON ש'עשו עלייה' משוויץ ומזכירים לנו שזו העת לעוררות פרק היד שלנו שהיה בתרדמת חורף מתחת לחולצות הארוכות ולסריגים.
הצמידים המעוצבים מצופים בזהב וכסף וביניהם אמייל צבעוני, בולטים במיוחד בצבעוניות, בעליזות ובססגוניות

 

מתוך קולקציית האביב של SYL- צילום SYL

 

 

מתוך קולקציית האביב של SYL צילום SYL

 

הפייבוריט שלי: במלתחה האביבית שלי יש לא מעט פריטים קלאסיים בקווים נקיים ובגוונים בהירים של שמנת ולבן. אני מחכה תמיד לעליית הטמפרטורות כדי לעטות עלי את אותם גוונים חיוורים ובהירים מבלי להרגיש אנמית למידי. והעונה, מצאתי להם את הצמידים הנכונים של SAL Y LIMON בצבעי  אפור, ולבן להופעה קלאסית, מונוכרומטית ובהירה. 

 

צמידים של miss syl

 

למי לשדך: לכל פריט חד-גוני, שמחפש תוספת צבע מהופעה נונשלנטית של חולצה מכופתרת קלילה ומכנסי פשתן נעימים ועד לשמלת ערב שמחפשת ריגוש צבעוני.
ועוד דבר חשוב: למותג SYL יש גם ליין מדליק גם לנערות וצעירות MISS SYL (גילאי 8-17)

מובטח באחריות שכל נערת בת מצווש חובבת תכשיטים תתלהב לקבל את סט הצמידים של SYL על פני כסף מזומן מקופל בתוך מעטפה.
אתר: www.salylimon.com
בפייסבוק: http://tinyurl.com/q8zfv48

 

מתוך קולקציית האביב של SYL צילום SYL

 

הרחבת מושג הזמן
ממתינים לך:
שעוני נשים BABY G מבית CASIO. אם בשאלון אנונימי תכתבי שאת טיפוס ספורטיבי- אורבאני, בוודאי תשמחי לאמץ על פרק ידך את שעוני  BABY G עם צבעוניות מתפרצת מפוקסיה ועד טורקיז.
צג השעון הוא מפלסטיק קיטשי משהו והשילוב של חומר זה עם גוונים נועזים הופך פריט קונקרטי זה לשעון  שלא ניתן להתעלם מנוכחותו.
הסולידיות שבחבורה תוכלנה לחבור למותג אדיפיס מבית CASIO שמשדר אלגנטיות, יוקרתיות ועדכניות.

 

קולקציית שעוני בייבי- ג'י, צילום – יחצ

 

 

קולקציית שעוני בייבי- ג'י, צילום – יחצ

 

הפייבוריט שלי: השעון הטורקיזי מקולקציית BABY G כי מחוגי הזמן בעידן הסמראטפון הפכו ליצירת אמנות שנועדה להפתיע ולחדש לנו פעם אחר פעם. אוהבת את שילוב העולמות שבין האנלוגי, הדיגיטלי והגוון הקיצי.
למי לשדך:  תמיד יש לי בארון כמה חולצות בייסיק טובות בגזרת אוברסייז בכמה צבעים. אלו מסוג החולצות שניתן לעשות איתן הכול כולל שילוב שעונים צבעוניים במיוחד על פרק כף היד.
ועוד דבר חשוב: מי שמתעכב על עניינים פונקציונליים ופחות מתרשם מעיצוב, ימצא את קולקציית שעוני אדיפיס כתחנת מידע ענקית על צג אחד. אז מה יש לנו על הצג? שעון עולמי, 5 שעונים מעוררים, לוח שנה אוטומטי, סטופר ועמידות במים, מצפן דיגיטלי ומדחום. רק צריך להוסיף את רשימת אנשי הקשר מהסמראטפון ובלי קרינה מייננת .

http://casio.t-and-i.co.il/

 

קולקציית שעוני בייבי- ג'י, צילום – יחצ

 

תגובות (0)
הוסף תגובה