ערב מעולה שיהיה לנו כאן,
אצלי בבית הם אוהבים לאכול אוכל חריף , אם אין סחוג, יוסיפו טבסקו, אם נגמר יאכלו ליד האוכל פלפלים חריפים טריים וירוקים .
וביסלי איך אומרים נמצא כבר איתנו משחר נעורינו , אבל ביסלי כזה אקסטרים +שקית תבלין להגברת החריפות. אפשר לומר שנמצא הביסלי המושלם.
אז הבאתי להם את השקית וכל המתבגרים והמתבגרות חיסלו אותה כאילו לא הייתה פה שקית ביסלי חדשה ורעננה מאז ומעולם. הכיצד?? הביסלי הזה האקסטרימי על כל שקית החריפות שלו- כזה טעים שאין דברים כאלה. אז מה הפלא שהכל נגמר תוך , 1.2,3 שניות. שיהיו לי בריאים.
אזי לא הספקתי להגיד רגע ביס-לי ונעלם כהרף עין.
זהו נדלקו על החטיף והוא בטח יחתום קבע במזווה שלנו, או רק מילואים כי רק יכנס לשם כבר יצטרך לצאת מהמזווה.
הכוח עובר לידי הצרכנים…
חברת אסם משיקה
ביסלי EXTREAM עם שקית תבלין להגברת החריפות ביסלי הלוקח את החריפות לקצה.
אסם מרחיבה את סדרת ביסלי EXTREME, ומותחת את גבולות החריפות עם השקתביסלי EXTREME בתוספת תבלין חריף.
לשקית הביסלי אקסטרים מצורפת שקית תבלין חריף המותחת את גבולות הטעם…
את התבלין מפזרים ישירות על הביסלי לפי הטעם האישי , לשליטה על רמת החריפות ולמשחקי אומץ… המוצר פותח ביחד עם בני נוער שרוצים לקבוע בעצמם עד כמה החטיף שלהם יהיה חריף.
סדרת ביסלי אקסטרים כוללת את גריל מעושן וביסלי אקסטרים ברביקיו חמוץ חריף. ביסלי אקסטרים הוא ביסלי גדול יותר, קראנצ'י יותר, ובטעמים נועזים ומתובלים יותר. כל אלה יחד יוצרים חוויית טעם מושלמת ונועזת יותר מתמיד. ביסלי אקסטרים מציעה חווית תיבול עוצמתית המעוררת את חושי הטעם.
המהדורה החדשנית מגיעה בשני גדלים : 55 גרם + 6 גרם תבלין ספייסי, 70 גרם + 6 גרם תבלין .
כשרות: בד"צ העדה החרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: ( 3.5-4 ש"ח)
כמהדורה מוגבלת לחודש מאי
הנה הוא החתיך –