הימים הם ימי בין המצרים וכולנו מחפשות/ים מנהחמה כזו שתנחם אותנו ללא בשר/עוף. נוסף לכל גם חם מאוד, אששש.
אני אישית וכך גם ילדיי ואישי אוהבים לאכול אוכל קל יותר בקיץ פחות מסורבל.
אז הפעם הלכתי על פשטידת גבינות ופטריות איך הילדים ורפי אמרו- "היא מדהימה אמא/פיפי".
אז מה צריך:
1/2 קופסת קוטג' 5%
1 גביע יוגורט 1.7% או 2.8% של מולר
3 ביצים
100 גרם גבינה צפתית 5% מגורדת
2 סלסלות פטריות שמפיניון
1 בצל גדול
מלח
פלפל
אורגנו
1 כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
1 כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים דק
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות
לחתוך את הבצל לקוביות, גם את הפטריות לרבעים קטנים. לטגן בשמן זית. להוסיף מעט אורגנו לפי הטעם.
לקרר מעט, להוסיף את כל יתר החומרים ולערבב טוב טוב שתהיה תערובת אחידה וחלקה.
לרסס תבנית בתרסיס שמן, לשים את המסה מעל ומעל הכל לפזר את האגוזים הקצוצים אפשר גם פירורי לחם מוזהבים.
אז כולנו זקוקים בימים אלו לדברים כאלה קטנים שמפנקים כל אחת וכל אחת מסיבותיה היא ופשטידה כזו – אין ספק עוזרת ככה לעבור את היום בכיף ועם הרבה טעם טוב.
בשורות נפלאות ובתיאבון