בומבה של במבה -אסם

צהרים קרירים לכולנו,

 

 

 

מי מכן/ם אוהב/ת במבה. אצלי זה נוסטלגיה, צבא, ילדות, מה לא. ילדי גם אוהבים את החטיף הצהוב וכעת הוא צהוב ושמנמן בגירסת הבומבה. כפול ומכופל ועוד. כל בומב הוא בומבה. יופי של רעיון .היה וחזר לבקשת הקהל.

אליי זה הגיע ונמוג תוך שניות.חח

 

 

 

 

                    

          

 

במבה בומבה חוזרת ובענק! 

בעקבות מאות פניות צרכנים ולאור ההצלחה המסחררת של במבה בומבה,

חוזרת מהדורת הענק לביקור קיץ משמח…

אותו חטיף במבה המוכר והאהוב מגיע בגרסה ע-נ-ק-י-ת ומפנקת במיוחד !

 

אסם משיקה מהדורה חוזרת של במבה בומבה: במבה ענקית עם המון חמאת בוטנים לחוויית אכילה מועצמת לאוהבי הבמבה האמיתיים ! המרקם הייחודי והאהוב המשלב פריכות ונימוחות יחד עם טעם חמאת הבוטנים המתון והעדין עכשיו בגדול.

רעיון הגדלת הבמבה והוספת חמאת בוטנים עלה באסם כבר לפני מספר שנים, המהדורה הראשונה הושקה בתחילת השנה, נחטפה מהמדפים ואזלה בתוך שבועות בודדים. הביקוש למהדורה הייחודית המשיך  כשאסם קיבלו מאות פניות צרכניות ומכתבים מילדים, חיילים ואוהבי במבה בכל הגילאים, שסיפרו על אהבתם לטעם הבמבה הייחודי, וייחלו לחזרתה של המהדורה .

במבה בומבה במהדורה מיוחדת, משקל: 60 גרם.


           


תגובות (0)
הוסף תגובה