פאוור בול קוואקר ופירות העונה – זו היתה המשימה. האם הם הצליחו? כמובן שהצליחו. וזה המתכון, לכל מי שרוצה גם לקבל בוסט של אנרגיה באמצע היום
מצרכים
כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
כוס חלב קוקוס
¼ כוס מים
¼ כפית תמצית וניל
כף שטוחה זרעי צ'יה / פשתן טחון
לקישוט:
- פירות העונה: תות שדה, בננה, תפוח-עץ, פטל, אוכמניות, אננס פירות יער קפואים (אופציה) שבבי קוקוס
- 2- 3 כפות מייפל / דבש לזיגוג
תהליך הכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים בסיר, מבשלים על אש נמוכה למשך 5 דקות.
2. יוצקים מהדייסה לקערות, מקשטים בפירות העונה, שבבי קוקוס
ומזגגים במעט דבש או מייפל.
הערות ותחליפים
– לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני