פשטידת קישואים, פטריות וקוטג' לארוחת ערב קלילה

ערב טוב

 

במצב רוח קליל ונעים להכין ארוחת ערב קלילה חוץ מסלט ירקות שזה חובה בבית משפחת ארז, שרתה עליי המוזה והכנתי פשטידה קלילה וטעימה בטירוף.

 

 

4 קישואים גדולים מגורדים

סלסלת פטריות שמפיניון

1 בצל

כוס קמח 

3 ביצים

קוטג 3%

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

לחמם תנור ל- 180 מעלות. 

 

לגרד את הקישואים ולדאוג לכך שלא יהיו נוזלים בקערה.

לקצוץ את הבצל ולטגן, להוסיף פטריות חתוכות לפרוסות. להזהיב. לקרר קמעה.

להוסיף לקישואים בקערה. להוסיף 3 ביצים, הקמח ,קוטג' ותבלינים. לערבב היטב.

להעביר את התערובת של הפשטידה ל- 2 תבניות אינגליש קייק.

לאפות בערך 40 דקות ואחרי כן להוריד לתחתית התנור עוד 1/4 שעה עד להזהבת הפשטידה.

בתיאבון יקרות ויקרים

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה