עוד מתכונים ליום העצמאות:
רכיבים:
כפות שמן זית
1 בצל גדול
3 שיני שום
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
קמצוץ צ'ילי
2 כפות שמן שומשום
1 סלק גדול מגורר בפומפיה
חבילה טופו
ביצה אחת
1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ שארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס)
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות סויה
מיץ מלימון אחד
גבעולי עשב לימון גדולים
אופן הכנה:
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה. מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות עד שהסלק מתרכך.
מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון. מעבירים לקערה , מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם מוסיפים עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.
שמים על הברביקיו לכ 7 דקות מכל צד.
צילום:דניאל לילה