עוד מתכונים ליום העצמאות:

 

רכיבים:

כפות שמן זית

1  בצל גדול

3 שיני שום

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

קמצוץ צ'ילי

2 כפות שמן שומשום

1 סלק גדול מגורר בפומפיה

חבילה טופו

ביצה אחת

1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ שארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס)

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות סויה

מיץ מלימון אחד

גבעולי עשב לימון גדולים

 

אופן הכנה:

מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה. מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות עד שהסלק מתרכך.

מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון. מעבירים לקערה , מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם מוסיפים עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.

שמים על הברביקיו לכ 7 דקות מכל צד.

 

צילום:דניאל לילה