מתכונים לשבועות: רביולי גבינות עשיר של מיכאל גרטופסקי

 

מתכון לרביולי גבינות של השף מיכאל גרטופסקי

 

חומרים:

100 גרם ריקוטה פרסקה

100 גרם גבינת עיזים רכה מפוררת ביד

50 גרם מסקרפונה

50 גרם מוצרלה מגורדת

50 גרם פרמז'ן מגורד

אגוז מוסקט מגורד לפי טעם

חצי קליפת לימון מגורדת

חופן עלי אורגנו קצוצים

בצק פסטה מרודד וקרוץ לעיגולים

שלוש עלי מרווה קרועים ביד

 50גרם חמאה

שבבים של פקורינו הנוקד

צנוברים קלוים לעיטור

חופן קטן של עלי רוקט שטופים

 


 

 

אופן הכנה:

מערבבים את הגבינות למסה הומוגנית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

מניחים 25 גרם מילוי במרכז עיגול הפסטה, מקפלים לחצי ירח ומהדקים היטב.

מחממים מחבת וממיסים את החמאה עם עלי מרווה עד שהופכת לחומה ומניחים בצד, בינתיים חולטים את הרביולי במים רותחים כ-3 דקות, מעבירים למחבת ומזגגים אותם בחמאה.

מתבלים במלח ופלפל שחור, מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בעלי רוקט, צנוברים ,פקורינו ומעט שמן.

 

ומיכאל אומר:

פסטות ממולאות תמיד "עשו לי את זה". במקרה הנוכחי העושר של הגבינות השונות, במפגש עם חמאה חומה, מרווה ועלה פסטה – יוצר תחושת סיפוק והנאה בלתי רגילה.
 

לכל מתכוני שבועות באון לייף – לחצו כאן

תגובות (0)
הוסף תגובה