1 חבילת טורטליני פטריות
1/4 כוס יין לבן
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 שיני שום כתושות
1 קובייה פטרוזילה קפואה של דורות
3 כפות חמאה
שמןן זית
אגוז מוסקט טרי
מלח ופלפל טחון טרי
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. במחבת גדולה מחממים את החמאה ואת שמן הזית. מוסיפים את השום, היין הלבן והשמנת ומאחדים תוך ערבוב.
3. מוסיפים את הטורטליני לרוטב, טועמים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כל הרוטב נספג בפסטה.
4. מגישים חם , ומתענגים!
בתאבון…1 חבילת טורטליני פטריות
1/4 כוס יין לבן
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 שיני שום כתושות
1 קובייה פטרוזילה קפואה של דורות
3 כפות חמאה
שמן זית
אגוז מוסקט טרי
מלח ופלפל טחון טרי
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. במחבת גדולה מחממים את החמאה ואת שמן הזית. מוסיפים את השום, היין הלבן והשמנת ומאחדים תוך ערבוב.
3. מוסיפים את הטורטליני לרוטב, טועמים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כל הרוטב נספג בפסטה.
4. מגישים חם , ומתענגים!
בתאבון…