מתכון לטורטליני פטריות וגבינה ברוטב פלפלים קלויים ושקדים

טורטליני פטריות וגבינה ברוטב פלפלים קלויים ושקדים

 

חומרים:
 
1 שקית טורטליני פטריות של שטראוס
35 גרם חמאה
1 פלפל אדום קלוי, קלוף וחתוך לרצועות דקות
4-5 שיני שום קלופות ופרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
כף עלי אורגנו
 
להגשה:
300  גר' גבינת פטה 16% (אופציונאלי)
50  גרם שקדים פרוסים וקלויים
חומץ בלסמי
 
אופן ההכנה:
 
ממיסים את החמאה במחבת טפלון רחבה מעל אש נמוכה
מוסיפים את הפלפלים הקלויים, ואת השום
מוספים את הטורטליני ישירות מהשקית, מערבבים כ-2 דקות עד שהרוטב עוטף את
הטורטליני. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האורגנו
מגישים חם עם גבינת פטה מגוררת מלמעלה (אופציונלי), שקדים קלויים וזילוף של חומץ בלסמי
 
 
 
 

המתכון באדיבות השף יאיר פיינברג מבית פיינקוק

 

לכל מתכוני שבועות באון לייף – לחצו כאן

תגובות (0)
הוסף תגובה