טורטליני פטריות וגבינה ברוטב פלפלים קלויים ושקדים
חומרים:
1 שקית טורטליני פטריות של שטראוס
35 גרם חמאה
1 פלפל אדום קלוי, קלוף וחתוך לרצועות דקות
4-5 שיני שום קלופות ופרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
כף עלי אורגנו
להגשה:
300 גר' גבינת פטה 16% (אופציונאלי)
50 גרם שקדים פרוסים וקלויים
חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
• ממיסים את החמאה במחבת טפלון רחבה מעל אש נמוכה
• מוסיפים את הפלפלים הקלויים, ואת השום
• מוספים את הטורטליני ישירות מהשקית, מערבבים כ-2 דקות עד שהרוטב עוטף את
הטורטליני. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האורגנו
• מגישים חם עם גבינת פטה מגוררת מלמעלה (אופציונלי), שקדים קלויים וזילוף של חומץ בלסמי