מתכון לטורטליני ריקוטה ברוטב עגבניות, שום ובזיליקום

טורטליני ריקוטה, שום ושמן זית ברוטב עגבניות, חצילים ובזיליקום

 
חומרים:
 
1 שקית טורטליני ריקוטה, שום ושמן זית של שטראוס פסטה מיה 
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קלוף ופרוס
1 חציל בלאדי שטוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ק"ג עגבניות קלופות וקצוצות (מומלץ עגבניות תמר)
מלח
פלפל שחור גרוס
סוכר לאיזון החומציות
חופן עלי בזיליקום טרי
 
אופן ההכנה:
 
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה מוסיפים את הבצל, השום והחצילים ומאדים מעל להבה בינונית במשך 6-7 דקות.
מוסיפים למחבת את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות
מתבלים במלח, פלפל וסוכר לפי הצורך
מוסיפים את הטורטליני ישר מהשקית
אם יש צורך לדלל מעט את הרוטב מוסיפים מים חמים
מחממים יחד כ-5 דקות, מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.
 
 

המתכון באדיבות השף יאיר פיינברג מבית פיינקוק

 

לכל המתכונים באון לייף – לחצו כאן

תגובות (0)
הוסף תגובה