חומרים :
2 כוסות תותים
2 בננות
1 כוס פירות יער מוקפאים
1 כף סירופ אגבה
2 כפות גבישי קוזו (את גבישי הקוזו ניתן לקנות בחנויות הטבע)
אופן ההכנה :
לערבב את כל הפירות במהירות גבוה במג'ימיקס או ויטמיקס עד לקבלת מרקם קטיפתי ולהעביר לקערה עמוקה . .
בכוס להמיס את גבישי הקוזו במים פושרים ולערבב היטב עד לקבלת נוזל לבן.
הערה- שורש הקוזו ידוע כתרופת פלא עם סגולות מרפא רבות . הוא טוב לבעיות מעיים וכאבי בטן מצוין להרגעת מערכת העיכול ומוסיף טעם נפלא ועדין לכל רוטב .
לשפוך את נוזל הקוזו למחבט קטן לחמם על אש בינונית ולהוסיף כף סירוב אגבה .
וכשהנוזל מתחיל להסמיך לשפוך מייד לקערה עם מחית הפירות ולערבב היטב . (הקוזו מעבה רטבים ומסמיך אותם נותן נפח וטקסטורה למנה המתוקה ).
לשפוך לכוסות ולקרר כשעה לפחות לפני ההגשה .