פשטידת ברוקולי וגבינות לשבועות-
חומרים:
שקית שלמה של פרחי ברוקולי,2 תפוחי אדמה,2 ביצים, 80 גרם גבינה צהובה מנצ'יגו מגורדת, 1/2 כוס יוגורט כבשים,5 כפות גבינה לבנה 5%, 2 כפות קמח,מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה: לבשל את הברוקולי עד לריכוכו, לגרד בקערה את הגבינץ, לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף גבינה לבנה,יוגורט ביצים, תבלינים, לערבב הכל. לקחת תבנית קרמיקה אליפטית שעמידה בחום התנור,לחמם התנור ל-200 מעלות. לאפות כ- 50 דקות. עד שמזהיב.
ניתן להחליף את הברוקולי בכרובית, להוסיף קישואים, בטטות במקום תפוח האדמה, גבינות אחרות במידה ואוהבים. אינסוף אפשרויות לגיוון וטעמים.
בתיאבון וחג ביכורים נהדר וחגיגי שיהיה לכולנו. 🙂
.