פשטידת ברוקולי עם יוגורט וגבינה מנצ'יגו של משק יעקבס
לקראת שבועות הממשמש ובא, הוזמנתי לסיור ברפת של כפר ויתקין ובמשק יעקבס, הצטיידנו בגבינות ויוגורט מתוצרת יעקבס והחלטתי להכין בין היתר פשטידת ברוקולי עם יוגורט וגבינות
פשטידת ברוקולי וגבינות לשבועות-
חומרים:
שקית שלמה של פרחי ברוקולי,2 תפוחי אדמה,2 ביצים, 80 גרם גבינה צהובה מנצ'יגו מגורדת, 1/2 כוס יוגורט כבשים,5 כפות גבינה לבנה 5%, 2 כפות קמח,מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה: לבשל את הברוקולי עד לריכוכו, לגרד בקערה את הגבינץ, לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף גבינה לבנה,יוגורט ביצים, תבלינים, לערבב הכל. לקחת תבנית קרמיקה אליפטית שעמידה בחום התנור,לחמם התנור ל-200 מעלות. לאפות כ- 50 דקות. עד שמזהיב.
ניתן להחליף את הברוקולי בכרובית, להוסיף קישואים, בטטות במקום תפוח האדמה, גבינות אחרות במידה ואוהבים. אינסוף אפשרויות לגיוון וטעמים.
בתיאבון וחג ביכורים נהדר וחגיגי שיהיה לכולנו. :)
.





React to WordPress