כמעט 4 שנים עברו מאז היום בו עלה אתר און לייף לאוויר, ואחרי שהפכנו לאתר התוכן והאקטואליה לנשים המוביל בישראל – אנחנו שמחות ונרגשות להציג בפניכם את נבחרת הכותבות והכותבים החדשה שלנו, את עמוד הבית המשודרג ואת הפרויקטים והפורמטים החדשים באון לייף. הכל בזכותכם – ובשבילכם:
עלמה זק, השחקנית הסופר-מוכשרת ("ארץ נהדרת", "פלפלים צהובים") תכתוב, בפעם הראשונה בחייה, בלוג אישי. ליטל שוורץ, אחת הנשים המצחיקות ביותר שזכינו להכיר (פספסתם את הנאום שלה בהייד פארק נשים שלנו? לא יכול להיות), תעדכן אתכם בבלוג האישי שלה על חייה הכאוטיים, אך המאושרים.
שתי פעילות חברתיות ורשתיות חשובות מאוד מצטרפות לצוות הכותבות באון לייף – אור-לי בר לב ושיר נוסצקי. לינוי בר-גפן תכתוב טור חודשי בו תבחר את האישה שעשתה לה את החודש. צפו להפתעות.
יש באון לייף גברים, מסתבר
בגיזרת הגברים – שאותה לא קיפחנו, להיפך – מצטרפים שלושה כותבים נפלאים: דני סידס, האיש, המוזיקה והדעות הנחרצות לגבי הכל, תומר שרון, השחקן-מוזיקאי-קומיקאי-הכל (ואם עדיין אתם לא חברים שלו בדף הפייסבוק שלו, אתם מפספסים) שיכתוב בלוג על הנשים שפגש בחייו והדברים שהן לימדו אותו, וצפריר בשן – אחד האנשים החכמים והמצחיקים שקיימים היום ברשת – שגם יודע לכתוב וגם תמיד פוגע בול. הם מצטרפים למאור הוימן, בן סויסה ועוד גברים מצוינים אחרים שמבינים נשים.
החברים החדשים מצטרפים לצוות הכותבות והכותבים הקבוע והאהוב שלנו – ביניהם ענת סרגוסטי, הדס שטייף, טליה פלד קינן, שרון אורשלימי, טל לאור, חנה בית הלחמי, שרון גבע, רעות גיא ועוד ועוד.
עמוד הבית החדש – נוח, קל, וחדשותי
עמוד הבית החדש והמשודרג מגיש לכם את החדשות, הטורים, הכתבות והפוסטים החשובים שאסור לפספס, יחד עם הפרויקטים הגדולים שיש אצלנו, באון לייף.
פרויקט אישי-נשי – טורים אישיים של נשים מובילות ומשפיעות בישראל, ופרויקט "מאוזנות" – מתחם הנוגע לכל אחת מאיתנו שרצה מהעבודה הביתה וחזרה, ומחפשת את הפינה ואת השקט והזמן שלה. בלוג מסביב לשעון – הוא גם פורמט חדש באון לייף – בלוג מצולם-אישי של נשים משפיעות וידועות בישראל (מיקי קם, ננה שרייר והשרה לימור לבנת כבר חשפו את התמונות), ומדור המלצות תרבות, בילוי ופנאי חדש – במיוחד לנשים, על נשים ובשביל נשים. עוד פרויקט חדש שעלה אמש לאוויר – נשים וכסף: פרויקט העוקב אחר 4 נשים בגילאים שונים ומצבי חיים שונים – ומציץ לחייהן האמיתיים וההתמודדות האישיות והכלכליות העומדות בפניהן.
אל תפספסו את הפרויקטים המצליחים של און לייף שממשיכים להתפתח: הסרטונים המרגשים של "יופי של שינוי", ומתחם הייד פארק נשים שלנו – מותג הדגל של און לייף, בו מרוכזים כל הנאומים של כל הנשים הנפלאות שהשתתפו בפרויקט בארבע השנים האחרונות.
החדשות, הטורים והתוכן הכי מדויק בשבילכן
השדרוג החדש הזה הוא בעיקר עבורכן ועבורכם 850 אלף הגולשים שמגיעים מדי חודש לאון לייף (75 אחוזים מכן, נשים), 31 אלף החברות והחברים שלנו בפייסבוק שמגיבים, עושים share וקוראים, ו-45 אלף המנויות והמנויים לניוזלטר היומי שלנו (מה "לא נרשמתי עדיין"?) שמרגשים, מחזקים ושותפים להצלחה שלנו. לפני ארבע שנים הבטחנו לכן ולכם תוכן עשיר, עדכני, אינטליגנטי, דעתני ומשפיע – ואנחנו מתכוונות להמשיך ולמלא את ההבטחה הזאת בכל יום ובכל שעה.