מתכון לפשטידת תרד וגבינות

 

המצרכים:

1 בצל גדול

5 קוביות תרד קצוץ מופשר (של סנפרוסט יעשה את העבודה)

4 ביצים

כף חמאת "סיימן"

200 גרם גבינת שמנת "סיימן"

1 קוטג'

150 גרם גבינה בולגרית מגורדת

2 כפות קורנפלור

כף וחצי אבקת מרק פטריות

רבע כפית פלפל שחור

קורט מלח

כפית בזיליקום יבש

חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת (לא חובה)

 

אופן ההכנה

קצצו את הבצל דק דק, וטגנו אותו במחבת עם החמאה עד שיזהיב קלות (דאגו שלא יהיה ישחים), הוסיפו את קוביות התרד, 2 ביצים ואת כל התבלינים. ערבבו היטב ואחרי מספר שניות הורידו מהגז.  

 

הוסיפו לתערובת את יתר הגבינות, את 2 הביצים הנותרות ואת הקורנפלור (כשהתערובת לא על האש), שמנו תבנית עגולה (קוטר 26), צקו את כל התערובת לתוכה והכניסו לתנור בחום של 170 מעלות. לאחר חצי שעה, פתחו את התנור ופזרו את גבינת הפרמז'ן מעל והשאירו בתנור לרבע שעה נוספת.

 

בתאבון!

תגובות (0)
הוסף תגובה