מתכונים לקוקטיילים קיציים

קוקטיל תפוז פסיפלורה

המצרכים:

300 גרם חליטת תפוז פסיפלורה של חוות דרך התבלינים

6 כפות ליקר תפוזים

1 בקבוק יין קינוח מוסקט

1/2 בקבוק ספרייט

 

אופן ההכנה:

1. משרים את החליטה במים רותחים למשך 10 דקות, מקררים את הנוזל והחליטה.

2. מערבבים את כל המצרכים יחדיו

3. מגישים קר

 

צילום: shutterstock

 

קווה עם קרחון חליטת פירות

הצעת הגשה-מתכון מקסים לאירוח קייצי עם חברים

 

המצרכים ל- 6 קרחונים:

80 גר' חליטת פירות יער /חליטת סיידר תפוחים/ חליטת פומלה מלון/ חליטת תות
מים חמים
כוסות חד פעמיות/ תבניות לקרטיבים

מקלות ארטיק/ תבנית שקעים לקרח

 

אופן ההכנה:

1. משרים את החליטה במים חמים למשך 10 דק' (כף חליטה על כוס מים),
2. לאחר שהפירות התרככו מוזגים לכוסות פלסטיק ומניחים במרכז מקל ארטיק.
3. למי שאוהב ניתן להכניס גם פירות מהחליטה.
4. מקררים מעט ומכניסים למקפיא למשך לילה…
5. מניחים לפני ההגשה בכוס יין לבן קר או בכוס קווה (יין מבעבע)

 

סנגריה פירות יער

המצרכים:

400  גרם חליטת פירות יער של חוות דרך התבלינים

מים רותחים

1/4 כוס סוכר

1 בקבוק יין קינוח/ יין לבן מבעבע

לימון פרוס

 

אופן ההכנה:

1. להשרות את החליטה במים רותחים למשך 10 דקות, לסנן את הנוזלים.

2. להשרות 1/4 כוס סוכר במעט מים חמים.

3. להוסיף את האלכוהול והקרח ולערבב היטב, להוסיף לימון ולהגיש

 

צילום: shutterstock

 

סנגריה לבנה פומלה מלון

המצרכים:

בקבוק יין מוסקט או גוורצמינטר

400 גרם חליטת פומלה מלון של חוות דרך התבלינים

כוס כדורי מלון טרי

פרוסות לימון 

כוס וחצי מיץ תפוזים או אננס

בקבוק סודה 

עלי נענע לקישוט 

 

אופן ההכנה:

1. להשרות את החליטה במים רותחים למשך 10 דקות, לסנן את הנוזלים.

2. להוסיף את הנוזלים ולערבב היטב.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולהגיש קר

 

צילום: shutterstock

 

משקה קרם קוקוס וחליטת תות/מנגו גויאבה/טרופיקנה

המצרכים ל- 6 כוסות:

פחית חלב קוקוס קר

שלוש כוסות סודה

400 גר' חליטת תות של חוות דרך התבלינים

קרח

 

אופן ההכנה:

1. משרים את החליטה במים רותחים למשך 10 דקות, מסננים מנוזלים.

2. מכניסים לבלנדר את כל המצרכים.

3. מגישים לכוסות ומגישים קר.

 

?משקה קיץ אייסתה לימון מבעבע  

המצרכים:

250 גר' חליטת אייס תה לימון של חוות דרך התבלינים 

3 כוסות מים רותחים 

בקבוק ספרייט או סודה או ג'ינג'ר אייל 

 

אופן ההכנה:

1. להשרות את החליטה במים רותחים למשך 10 דקות, לסנן ולקרר את הפירות.

2. להכניס לבלנדר את פירות החליטה ,הנוזלים.

3. לחלק לכוסות או להגיש בקנקן

 

צילום: shutterstock

 

לאתר חוות דרך התבלינים

תגובות (0)
הוסף תגובה