מכניסים למעבד מזון לפי הסדר את הרכיבים הבאים ומפעילים בהדרגה בפולסים עד לקבלת עיסה אחידה:
1/3 כוס שקדים
1/3 כוס קשיו
1/3 כוס אגוזי לוז
1/3 כוס גרעיני דלעת
1/4 כוס גוג'י ברי
1/4 כוס קקאו ניבס (או פצפוצי שוקולד מריר 85%)
2 כפות קקאו אורגני
1 כוס תמרים מג'הול מגולענים
1/3 כוס פתיתי קוקוס ללא תוספת סוכר
2 כפות סוכר קוקוס מומס בארבע כפות מים חמים
1 כפית תמצית קוקוס
1/2 כוס פצפוצי קינואה/אורז
1/2 כוס קוואקר
2 כפות שמן קוקוס
1 כף סילאן
כשהעיסה מוכנה משטחים אותה על ניר אפיה בתבנית שטוחה. מכניסים לקירור לשעה למקרר.
מוציאים, חותכים לגודל הרצוי ומגישים.
ניתן לשמור עד כחודש בפריזר. עד שבועיים במקרר.