3 כוסות קוואקר גס (לא להכנה מהירה)
1 כוס פתיתי קוקוס אורגניים
1/2 כוס צימוקים אורגניים
1/2 כוס שקדים קצוצים גס
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/3 כוס חמוציות אורגניות
1/2 כוס ג'וגי בריס
1/3 כוס סילאן
5 כפות טחינה גולמית מלאה
2 כפיות תמצית קוקוס (אפשר גם תמצית וניל)
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
לחמם תנור ל 150 מעלות
לערבב בקערה את הקוואקר ופתיתי הקוקוס עם שמן הקוקוס וליישר על ניר אפייה (רצוי אקולוגי)
להכניס לתנור ל 30 דקות. אחרי 15 דקות לפתוח את התנור ולהפוך ולהפריד את הקוואקר שלא ידבק ולהמשיך לאפות.
בינתיים לערבב את כל האגוזים והפירות היבשים בקערה נפרדת.
לאחד בקערה שלישית קטנה את הטחינה והסילאן ותמצית הקוקוס.
להוסיף לקערת האגוזים והפירות היבשים את תערובת הסילאן ולערבב עם הידיים כך שכל התערובת תהיה מכוסה בצורה שווה.
אחרי 30 דקות שהקוואקר בתנור, לפתוח את התנור, להוריד את חום התנור ל 70 מעלות ולהוסיף לתבנית את תערובת האגוזים והפירות ולערבב יחד, לשטח הכול על התבניות להשאיר את התנור מעט פתוח ולאפות עוד שעה כדי שהאגוזים יתייבשו אך לא ישרפו.
אפשר לבדוק באמצע הזמן את התערובת אם היא מוכנה כבר עבורכם. צריך לזכור שכל תנור הוא שונה והזמנים יכולים מעט להשתנות . רצוי לפורר ביד את התערובת לפני ששומרים בקופסא אטומה.
חג שמח!