מנה ראשונה: גספצ'ו
המצרכים:
4 מלפפונים לא קלופים
2 יחידות פלפל אדום ללא החלקים הפנימיים
4 עגבניות בשלות
2 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול בינוני קלוף וחתוך לפרוסות
1 ליטר מיץ עגבניות
חצי כוס שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
מלח
10 טיפות טבסקו
כוס מים
אופן ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים יחד עד לקבלת נוזל אחיד וסמיך מעט.
2. מתבלים במלח ופלפל.
3. מגישים צונן.
מנה עיקרית: טרטר של דניס עם מלון וגרגירי חרדל
המצרכים:
2 פילה דניס נקיים מעור ועצמות
חצי מלון ירוק,קטן, מקולף ללא גרעינים
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות מיץ לימון
4 עלים של בזיליקום קצוצים דק
אופן ההכנה:
- חותכים את הדניס והמלון לקוביות של 2 ס"מ.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מסדרים על צלחת בתוך רינג ומגישים.
קינוח: גרטן של אפרסקים ותאנים
כמות ל-4 סועדים
המצרכים:
6 תאנים טריות חתוכות ל-4 כל אחת
2 אפרסקים קלופים חתוכים לפרוסות
2 כפות דבש
3 חלמוני ביצה
125 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף חמאה
2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
אופן ההכנה:
- מקציפים את החלמונים במיקסר עד לקבלת גוון בהיר.
- מחממים בסיר את השמנת מוסיפים לשמנת את הדבש ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלמונים המוקצפים לשמנת,מערבבים,ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה קלות. מסננים את הקרם לתוך כלי ומניחים בצד.
- לוקחים 4 תבניות אישיות קטנות, כמו של קרם ברולה ומורחים אותן בחמאה. מסדרים בכל תבנית את האפרסקים למטה ומעל את התאנים.
- יוצקים מעל כל תבנית את הקרם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל-20 דקות.
- מוציאים את התבניות מהתנור, מצננים מעט,מפזרים פקאן מסוכר מעל כל תבנית ומגישים.