המרכיבים:
לעוגה:
כוס קמח לבן
כוס קמח מלא
שקית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר חום
כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן סובין אורז (או כל שמן צמחי אחר)
כוס חלב סויה (אפשר כל חלב צמחי אחר, או מים)
כפית נס קפה מומסת ב3 כפות מים רותחים
3 כפות גדושות רסק תפוחים ללא סוכר
רבע כפית תמצית וניל איכותית
לקרם:
חבילת שוקולד מריר פרווה 60%
חצי כוס חלב סויה (אפשר כל חלב צמחי אחר, או מים)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
מערבבים בקערה את כל החומרים לעוגה
יוצקים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה או עד שקיסם ממרכז העוגה
יוצא נקי ללא פירורים
מוציאים את העוגה להתקררות של חצי שעה
מכינים את הקרם:
ממיסים בסיר קטן את המרכיבים לקרם, יוצקים על העוגה ומחכים להתקררות עוד כמה דקות.