חומרים למנה אחת:
140 גרם קוביות טופו
30 גרם שמן קנולה
3 גרם שום פרוס
3 גרם צ'ילי טבעות
3 גרם ג'ינג'ר קצוץ
50 גרם בצל לבן חתוך למקלות
50 גרם פרחי ברוקולי
3 יחידות אספרגוס חלוט
50 גרם חצאי עגבניות שרי
50 גרם יהלומי שעועית ירוקה רחבה חלוטה
מעט עלי כוסברה
מעט עלי בזיליקום
130 גרם רוטב קארי ירוק
תוספת:
150 גרם אורז יסמין מבושל
מעט עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1. מחממים ווק על אש גבוהה. מוסיפים שמן, שום וג'ינג'ר ומאדים קלות
2. מוסיפים את שאר החומרים פרט לרוטב ומקפיצים קלות
3. מוסיפים את הרוטב וממשיכים בהקפצת הווק עד שהרוטב עוטף היטב את כל הירקות
4. יוצקים את תערובת המוקפץ על צלחת ההגשה
5. מעל הכל, מפזרים מעט עלי בזיליקום
6. מגישים מיד עם אורז בצד
** המתכון באדיבות רשת מסעדות "טטאמי" בחיפה