עוגיות שוקולד צ'יפס רכות ונפלאות

המצרכים:

¾  כוסות סוכר לבן
¾ כוסות סוכר חום בהיר ( דמררה )
225 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל איכותית
¼ 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית מלח
2 ביצים
2 כוסות שוקולד צ'יפס

 


צילום: shutterstock

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה, וניל וסוכרים כ-5 דקות לתערובת תפוחה בהירה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחרי השנייה.
מוסיפים את הקמח, אבקת סודה, מלח, ושוקולד צ'יפס ומעבדים לבצק.
מקררים במקרר כשחצי שעה.
מחממים תנור ל165 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, בעזרת כף גלידה קפיצית יוצקים מהתערובת לתבנית ואופים כ12 דקות, עד שהעוגיות משתטחות, ומזהיבות קלות אך עדיין רכות.
שומרים בקופסא אטומה כ- 4 ימים. 

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס
  

תגובות (0)
הוסף תגובה