חביתיות קמח חומוס וזעתר

המצרכים:

·         3/4 כוס קמח חומוס

·         100  גרם רסק תפוחים

·          2 כפות זעתר

·         2  כפות שמן זית (פלוס כפית למחבת)

·         חצי כוס מים (פחות או יותר)

·         רבע כפית מלח

 

 

הוראות הכנה:

1.    שמים בקערה את כל הרכיבים, יבשים קודם, ואת המים בהדרגה בסוף, עד למרקם נוזלי (מעט נוזלי יותר מפנקייק). אם יש צורך לדלל קצת מוסיפים עוד מעט מים. מערבבים עד לבלילה אחידה (עדיף בעזרת מטרפה ידנית, להימנע מגושי קמח חומוס).

2.    מחממים מחבת נון סטיק טובה עם כפית שמן זית, כשהיא חמה יוצקים את החביתיות פנימה בעזרת כף (ככף עד 2 כפות בלילה לכל חביתייה).

3.    מטגנים כשלוש דקות (בודקים שהחלק התחתון קיבל צבע שחום יפה), הופכים ומטגנים כשלוש דקות גם את הצד השני (ואפשר קצת פחות, הן ממש טעימות כשהן רכות רכות בפנים ואפילו עדיין מעט נוזליות).

4.    מגישים חם.

 

 

לבלוג VeganHightechMom

תגובות (0)
הוסף תגובה