מתכון מהיר: קוביות סלמון על שיפוד עשב

מתכון באדיבות קייטרינג ליאורה קרן.

 

מרכיבים:

ל-12 מנות

 

200 גרם פילה סלמון

12 ענפי עשב לימון / למון גראס (ניתן לקנות במשתלות, בחנויות טבע או בחנויות ירקות מובחרות, אפשר להחליף בענף רוזמרין או תימין)

שמן זית

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מוכן

טימין

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

 

חותכים את הסלמון ל–24 קוביות שוות לא גדולות (בערך כ- 2 ס"מ) מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, מורחים מעט שמן זית, שמים את הקוביות, מורחים ברוטב צ'ילי ומפזרים מלח ופלפל ומעט טימין.

 

מכסים ואופים כ-7 דקות בחום של 220 מעלות.

 

מוציאים מהתנור, מסירים את העור ומשפדים על ענפי עשב לימון, טימין או רוזמרין.

תגובות (0)
הוסף תגובה