מתכון באדיבות קייטרינג ליאורה קרן.
מרכיבים:
ל-12 מנות
200 גרם פילה סלמון
12 ענפי עשב לימון / למון גראס (ניתן לקנות במשתלות, בחנויות טבע או בחנויות ירקות מובחרות, אפשר להחליף בענף רוזמרין או תימין)
שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מוכן
טימין
מלח ופלפל
אופן הכנה:
חותכים את הסלמון ל–24 קוביות שוות לא גדולות (בערך כ- 2 ס"מ) מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, מורחים מעט שמן זית, שמים את הקוביות, מורחים ברוטב צ'ילי ומפזרים מלח ופלפל ומעט טימין.
מכסים ואופים כ-7 דקות בחום של 220 מעלות.
מוציאים מהתנור, מסירים את העור ומשפדים על ענפי עשב לימון, טימין או רוזמרין.