מתכון: מוסר ים בקראסט וקרם שום

החומרים

נתח מוסר נקי מעור ועצמות

 

לקראסט

100 גרם חמאה

זרעי כמון

זרעי כוסברה

פירורי לחם

טימין

מלח

פטרוזיליה

 

לקרם שום

20 שיני שום קלופות

חצי ליטר חלב

חצי ליטר מים

חמאה

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים, מצפים את הדג ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כ- 7 דקות.

 

להכנת קרם השום מבשלים את שיני השום בנוזלים כחצי שעה, 

מעבירים למעבד מזון, טוחנים למחית חלקה ומוסיפים פנימה את החמאה. מתבלים במלח.

 

להרכבת המנה

מסדרים על צלחת קרם שום

מזלפים מעל מעט סילאן

מניחים מעל את הדג

קניון "שרונים" בהוד השרון יוזם פעילות קולינרית חווייתית: "שף תטעם". בכל יום ששי וערב חג יתארח שף מוביל לפעילות קולינרית חוויתית וידגים הכנת שני מתכונים בסגנון שבו הוא מתמחה. השף גם יגלה סודות קטנים מהמטבח הפרטי ובסיום ההכנה אפשר יהיה לטעום מן המנות. והכל  ללא תשלום.

עם תום ההדגמה אפשר יהיה להצטייד במיטב חומרי הגלם ב-  Food market שבו יוצג מגוון רחב של פירות וירקות שנקטפו בבוקר האירוע, וגם  להריח, ללגום ולטעום שמני זית מיוחדים, חלבה וטחינה בייצור מסורתי, בירה ממבשלת בוטיק, ליקרים מיוחדים, קונפיטורות וריבות טבעיות, זיתים מיוחדים בכבישה מסורתית, גבינות, רטבים וממרחים ייחודיים, יינות של יקבי בוטיק, דבש מיוחד, שוקולד איכותי בעבודת יד, דים סאם, וגם לחמים, מאפים ועוגות.

 

עדכון שוטף באתר האינטרנט www.sharonim-mall.co.il

כתובת: מתחם שרונים,  א.ת. נווה נאמן, הוד השרון 09-7730995.  החניה חופשית!

תגובות (0)
הוסף תגובה