הפרדת ביצים: הפטנט היפני הגאוני

אם אתם חובבי אפייה או בישול, וגם אם אתם רק חובבי חביתה קטנה בערב – הסרטון הבא הוא בשבילכם.

 

עוד ב-Onlife:

שבירת ביצים והפרדת החלמון מהחלבון היא פעולה שנחשבת פשוטה, אבל עדיין מצריכה מיומנות, שיווקי משקל וסבלנות.

 

מתכונים רבים דורשים שימוש רק בחלבון או רק בחלמון, וישנם מתכונים שבהם ההפרדה חייבת להיות טוטאלית, אחרת המתכון נהרס (כמו בעשיית קצף, למשל, אסור שטיפת חלמון תתגנב לקערה).

 

 

 

 

סרטון "עשה זאת בעצמך" שעלה לאחרונה לרשת, מראה פטנט גאוני להפרדת הרשויות: כל מה שצריך הוא בקבוק פלסטיק (כמו בקבוק מים או שתיה ממותקת כלשהיא), והבסיס הפיזיקלי לפטנט הוא בעצם שאיבת החלמון והפרדתו מהחלבון.

 

 

אגב, ניסינו את השיטה והמסקנה שהגענו אליה היא שעדיף להשתמש בבקבוק עם פתח רחב יותר מבקבוק מים רגיל (מי עדן או נביעות או כדוגמתם). למשל – בקבוקי המים בטעמים או מצים ממותקים שפיותיהם רחבות יותר – עושים את העבודה מצוין.

 

 

צפו בשיטה הגאונית :

תגובות (0)
הוסף תגובה