מרק אפונה עם נקניקיות

מרק במרקם קטיפתי עם טעמים נפלאים שמזכירים בית, משפחה וחורף, בשילוב נקניקיות מרגז אותנטיות שמוסיפות טעם עמוק של בשר ומעט חריפות: ארוחה שלמה ומשביעה.

 

עוד ב-Onlife:

 

החומרים:

3 בצלים, חתוכים לקוביות

3 גזרים, חתוכים לעיגולים גדולים

שורש סלרי

150 גר' דלעת, חתוכה לקוביות גדולות

2 תפו"א, חתוכים לקוביות גדולות

5 שיני שום שלמות

1 יח' גרון הודו או כנף (תפקידו לתת טעם בלבד, ניתן להשתמש לאחר מכן למתכון אחר)

1 שקית (500 גרם) אפונה יבשה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1 חבילה (500 גרם) נקניקיות מרגז טירת צבי

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר גדול מטגנים את הבצלים כ- 3 דק' ומתחילים להוסיף את המצרכים לפי הסדר, (למעט האפונה והנקניקיות).
  2. את האפונה היבשה שוטפים היטב, מוסיפים לסיר, מערבבים ומוסיפים מים רתוחים עד לגובה הירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 45 עד שאפונה מתרככת.
  3. במחבת מטגנים קלות את נקניקיות המרגז, מסירים מהמחבת, חותכים לעיגולים ומניחים בצד.
  4. מוציאים מהסיר את ההודו ובעזרת בלנדר מוט טוחנים למרקם חלק. מוסיפים את הנקניקיות ואת האפונה הקפואה ומבשלים כ- 10 דק'.

 

המתכון באדיבות טירת צבי

תגובות (0)
הוסף תגובה