5 דקות (באמת!) ויש לכם מלא אוכל טעים בסגנון המזרח הרחוק.
עוד ב-Onlife:
- כמה פירות וירקות אוכל ישראלי ממוצע ביום והאם זה מספיק?
- הילד לא מסכים לאכול. 4 עצות של תזונאית
- לחתוך בצל בלי לבכות: השיטה שעובדת
רכיבים:
1 בצל
1 פלפל
רבע כרוב
1 גזר גדול
שליש חבילה אטריות אורז
½ בקבוק רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
1. לוקחים את אטריות האורז בקערה ושופכים עליהן מים רותחים שיתרככו.
2. חותכים את הירקות: בצל בקוביות גדולות, גזר, פלפל וכרוב לרצועות.
3. מחממים מחבת עמוקה עם כף שמן על אש גבוהה וזורקים פנימה את כל הירקות. מערבבים כ-3 דקות על אש גבוהה.שופכים פנימה חצי בקבוק טריאקי, ממשיכים לערבב ומורידים לאש בינונית.
4. מעבירים את האטריות למחבת של הירקות (מסננים מהמים, או פשוט תופסים אותן עם מזלג).
5.מערבבים ומשאירים על אש בינונית עוד 2 דקות.
אם רוצים אפשר להוסיף עוף או טופו- חותכים לרצועות ומטגנים 5 דקות במחבת לפני ששמים את הירקות.