מרכיבים ל- 5 מנות (לפי 2 יחידות של צלעות למנה):
1 שקית לקט לעוף מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
10 יחידות צלעות טלה
3 בצלים, חתוכים לפרוסות
1 בקבוק יין אדום ישן נושן
1/2 כפית קינמון
1 מקל קינמון
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
עוד ב-Onlife:
אופן ההכנה:
כתף טלה פרובינסיאלי
שף אמיר מרקוביץ' מ"איטלקיה בתחנה" מציע מתכון צרפתי עם ניחוח פרובינסיאלי – מלווה ברטטוי ירקות מהביל
1. מטגנים את הבצל בסיר כ- 10 דקות עד הזהבה.
2. מוסיפים את לקט הירקות והיין, מתבלים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
. 4צורבים במחבת את צלעות הטלה כ- 3 דקות מכל צד.
מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי או קרם פירה.
טיפ: ניתן לבשל את הצלעות בתוך הרוטב לאחר צריבה במחבת: מבשלים כ-30 דקות ברוטב ללא הירקות, מוסיפים את הירקות ומבשלים 20 דקות נוספות.
.
המתכון באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'