מתכון לפסח: צלעות טלה ברוטב יין מתוק

מרכיבים ל- 5 מנות (לפי 2 יחידות של צלעות למנה):

1 שקית לקט לעוף מוקפא סנפרוסט (800 גרם)

10 יחידות צלעות טלה

3 בצלים, חתוכים לפרוסות

1 בקבוק יין אדום ישן נושן

1/2 כפית קינמון

1 מקל קינמון

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון

 

עוד ב-Onlife:

 

אופן ההכנה:

כתף טלה פרובינסיאלי

שף אמיר מרקוביץ' מ"איטלקיה בתחנה" מציע מתכון צרפתי עם ניחוח פרובינסיאלי – מלווה ברטטוי ירקות מהביל

לכתבה המלאה

1. מטגנים את הבצל בסיר כ- 10 דקות עד הזהבה.

2. מוסיפים את לקט הירקות והיין, מתבלים ומביאים לרתיחה.

3. מבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה.

. 4צורבים במחבת את צלעות הטלה כ- 3 דקות מכל צד.

 

מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי או קרם פירה.

 

טיפ: ניתן לבשל את הצלעות בתוך הרוטב לאחר צריבה במחבת: מבשלים כ-30 דקות ברוטב ללא הירקות, מוסיפים את הירקות ומבשלים 20 דקות נוספות.

 

.

המתכון באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'

תגובות (0)
הוסף תגובה