מתכון לפסח: צלעות טלה ברוטב יין מתוק
פסח הוא לא רק ליל הסדר, וצפויות לכם ארוחות רבות עד שנגיע לסיום החג. קבלו רעיון למנה עיקרית ומרשימה של צלעות טלה עם ירקות. מתכון פשוט שהולך נהדר עם תפוחי אדמה
מרכיבים ל- 5 מנות (לפי 2 יחידות של צלעות למנה):
1 שקית לקט לעוף מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
10 יחידות צלעות טלה
3 בצלים, חתוכים לפרוסות
1 בקבוק יין אדום ישן נושן
1/2 כפית קינמון
1 מקל קינמון
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
עוד ב-Onlife:
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בסיר כ- 10 דקות עד הזהבה.
2. מוסיפים את לקט הירקות והיין, מתבלים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
. 4צורבים במחבת את צלעות הטלה כ- 3 דקות מכל צד.
מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי או קרם פירה.
טיפ: ניתן לבשל את הצלעות בתוך הרוטב לאחר צריבה במחבת: מבשלים כ-30 דקות ברוטב ללא הירקות, מוסיפים את הירקות ומבשלים 20 דקות נוספות.
.
המתכון באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'





React to WordPress