חומרים :
3 כוסות שקדים שהושרו במים 8-10 שעות
1 כפית מי ורדים טבעיים
2-3 כפות סירופ אגבה או סטיביה לפי הטעם
3-4 כוסות מים (לחלב סמיך יותר שימו פחות מים )
אופן ההכנה :
לסנן את המים מהשקדים ולשטוף ולהכניס את השקדים למערבל מזון או ויטמיקס
לערבב במהירות גבוהה
להוסיף 2-4 כפות סירופ אגבה
כשהשקדים טחונים היטב להוסיף מים בהדרגתיות עד שמתקבל חלב שקדים
לסנן את החלב בעזרת שקית גבינה (רוכשים בחנויות הטבע או בבית מרקחת ) או לוקחים גרב ניילון נקייה וממלאים אותה בחלב וסוחטים רק את החלב את הבשר מניחים בקערה בצד.
בצד שימו בכלי נפרד את הבשר שמתקבל מהשקדים התחונים .
אחרי קבלת חלב שקדים נקי למזוג לכוסות קטנים ולהגיש