חומרים :

3 כוסות שקדים שהושרו במים 8-10 שעות

1 כפית מי ורדים טבעיים

2-3 כפות סירופ אגבה או סטיביה לפי הטעם

3-4 כוסות מים (לחלב סמיך יותר שימו פחות מים )

אופן ההכנה :

לסנן את המים מהשקדים ולשטוף ולהכניס את השקדים למערבל מזון או ויטמיקס

לערבב במהירות גבוהה

להוסיף 2-4 כפות סירופ אגבה

כשהשקדים טחונים היטב להוסיף מים בהדרגתיות עד שמתקבל חלב שקדים

לסנן את החלב בעזרת שקית גבינה (רוכשים בחנויות הטבע או בבית מרקחת ) או לוקחים גרב ניילון נקייה וממלאים אותה בחלב וסוחטים רק את החלב את הבשר מניחים בקערה בצד.

בצד שימו בכלי נפרד את הבשר שמתקבל מהשקדים התחונים .

אחרי קבלת חלב שקדים נקי למזוג לכוסות קטנים ולהגיש