קינוח בריא לחג שבועות: עוגיות שטרודל שקדים וצימוקים

חומרים:

 

"הבשר" שנותר לאחר סחיטת השקדים

2 כפות אגבה

חצי כוס צימוקים אורגניים שהושרו במים פושרים 1-2 שעות

2 תפוחי עץ מרוסקים במג'ימיקס או ויטמיקס ללא הגרעינים

קליפת מחצי לימון לגרד

¼ כוס אגוזי מלך שהושרו 2-3 שעות במים פושרים

 

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה לערבב את בשר השקדים , רסק תפוחי העץ, צימוקים, ושביבי קליפת הלימון היטב

ליצור כדורים שטוחים לקשט במרכז כל כדור עם אגוז מלך

לחמם תנור ב 180 מעלות כ 20 דקות

להניח את כדורי השקדים  בתנור עד שהם אפויים קלות משני הצדדים 15-20 דקות

 

תגובות (0)
הוסף תגובה